Cum să-l faci să îți răspundă la mesaje 

Sunteți în tatonări sau poate că deja ați început să ieșiți ca un cuplu, iar tu vrei să faci totul ca la carte încât să pară că ești stâpână pe situație și că încă mai are până să te cucerească. Felul în care îi răspunzi la mesaje poate fi decisiv pentru bunul mers al relației, de aceea e bine să știi cum și ce să zici.

Fă pe inabordabila

Aștepți să-ți scrie și poate te gândești că ar fi bine să-i dai tu prima un mesaj, căci poate lui îi e peste mână să înceapă  o discuție. Cel mai bun lucru este să te-abții! De ce? Pentru că bărbații sunt atrași de femeile care se lasă cucerite cu greu. Nimic nu dă mai rău peste cap un bărbat decât o femeie care nu îi ia în seamă avansurile și abordează un aer misterios.

Răspunde-i scurt

Dacă ți-a scris, răspunde-i ca și cum ai vrea să faci economie la cuvinte. Acest lucru îi va arăta că nu ți-a captat prea mult atenția și că nu sari în sus de bucurie că în sfârșit ți-a scris. El va deveni și mai motivat să te impresioneze și să afle mai multe despre tine.

Acordă atenție pasiunilor sale

Arată-i că ești interesată de ceea ce el găsește fascinant și studiază acel lucru ca și cum te-ai pregăti pentru un examen. Când veți discuta pe acest subiect nu vei părea neștiutoare, ba dimpotrivă, îl vei impresiona cu cunoștințele tale, încât îi va fi greu să-ți reziste.

Lasă-l să te ajute

Când vorbiți prin mesaje, povestește-i că ai avea nevoie să te ajute într-o problemă. Fie că ține de reparatul unei uși, de schimbatul unui bec, orice, se va simți extraordinar de bine știind că în ochii tăi va părea un erou.

Nu fi dependentă de el

Bărbații se sperie de femeile care sunt dependente de ei și dau imediat bir cu fugiții când văd acest comportament. De exemplu, dacă n-ai mai auzit de el de ceva timp, când vă vedeți nu-l întreba ce a mai făcut în perioada aceea, căci va intepreta întrebarea ta ca un mesaj că te-ai gândit non-stop la el și ți-ai făcut o mulțime de scenarii.

Nu aștepta mesajul lui

Da, îți este foarte drag și de-abia aștepți să vorbiți, însă nu te poți uita non-stop la ecranul telefonului, în timp ce stai cu sufletul la gură. Acordă-ți prioritate și preocupă-te de lucrurile care îți plac, fii atât de ocupată în a-ți trăi viața, încât să nu ai timp nicio secundă să ți-l pierzi gândindu-te la mesajul lipsă de la el.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "