Cum să obții orgasme mai puternice 

Multe dintre voi ar fi tentate să creadă că orgasmul e singurul scop al demersului sexual, dar se înșală. O întârziere a orgasmului îți poate aduce, de fapt, un orgasm la puterea o mie.

Dacă vrei să scapi de rutina sexuală, încearcă să faci niște schimbări. Mici, dar importante. Ne referim aici la întârzierea orgasmului. Ideea e să nu te agiți atât și să nu fii obsedată de orgasm. Ca și în alte domenii ale vieții tale, să fii prezentă e mai important decât să te agiți ca o moleculă.

Întârzie-ți orgasmul

Dacă simți că te apropii de, stai puțin. Oprește-te. Gândește-te la premierul României ca să-ți treacă, apoi ia-o de la capăt, încercând, pe cât poți, să-ți scoți din cap imaginea doamnei Dăncilă. Ia-o de la capăt, cu puteri proaspete, mai întârzie de câteva ori orgasmul, făcând apel și la alte personaje din viața ta. Ei bine, îți permitem ca de data asta să te lași ambetată de oxitocina și serotonină, hormoni care secretă în timpul sexului și care-ți induc senzația de somn și de relaxare.

Exerciții Kegel cât cuprinde

Stai pe scaun la birou? Mergi pe stradă? Vorbești cu un potențial angajator? Fă exerciții Kegel pentru întărirrea mușchilor vaginali. Cele mai bune exerciții Kegel se fac în timp de faci pipi, reținându-te puțin. Aceste exerciții îți creează posibilitatea să obții orgasme de o intensitate mai mare.

Preludii cu încetinitorul

Mai las-o mai moale, relaxează-te, uită de grijile zilei și aprinde-te încet. Asta face să se elibereze o cantitate mai mare de hormoni ai fericirii (oxitocina și serotonina), iar senzația de bine să se prelungească până mai încolo. E terapeutic. Noul bine e mai încet.


Sursa foto: www.eatthis.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "