De ce ai succes la bărbații mai tineri? 

Dacă ești ești în floarea vârstei – 40-50 de ani – , s-ar putea că constați că ai un succes nebun la bărbații tineri. Află de ce!

Pare ciudat,însă mulți bărbați tineri sunt fascinați de femeile mai în vârstă ca ei,și le fac o curte asiduă. Asta pentru că:

-        Ești mai încrezătoare în tine. Ei da,cu vârsta,ai mai multă încredere în tine și nu te sfiești s-o arăți. Iar asta e pe gustul multor bărbați. O femeie încrezătoare este opusul unei femei care „isterice”,„disperate”,sufocante. Are viața ei,o viață plină,interesantă,nu se agață cu disperare de partenerul ei și nici nu are prea multe pretenții de la el.

 

-        Ai ceva experiență „sub centură”.Cu alte cuvinte,ai experiență sexuală,ceea ce mulți bărbați consideră atractiv:e ceva să înveți cum să aduci plăcere unei femei care nu se mulțumește cu orice!

 

-        Arăți mai bine ca oricând. Și pe bună dreptate:în ziua de azi,femeile au învățat să acorde mai multă atenție și timp frumuseții interioare și exterioare. E suficient să compari o femeie de,să zicem,45 de ani,cu un bărbat de aceeași vârstă!

 

-        Ești o provocare. Mulți tineri,în căutare de aventură și de distracție,te văd ca pe un vârf greu de cucerit. Profită cu înțelepciune de exuberanța și de pofta de viață care ți se oferă pe tavă!

 

-        Ceasul biologic a stat. După o anumită vârstă,nu mai vrei să procreezi – ceea ce poate fi o ușurare pentru bărbații tineri care nu se grăbesc să devină tătici.

 

În loc de concluzie. Fii realistă și fă apel la bunul-simț și la simțul umorului. La vârsta asta,ești suficient de matură ca să nu-ți faci iluzii deșarte și ca să poți aprecia,la justa valoare,un moment de dăruire și de relaxare. Dacă nu te leagă niciun fel de constrângeri,acceptă declarațiile înfocate ale unui partener mai tânăr și implică-te într-o relație romantică pe care o știi,din start,fără consecințe. Când „distracția” se îngroașă,fii gata să-i pui punct,cu gentilețe și cu fermitate.

 

Citește și:

Ce vor bărbaţii de la femei,în funcţie de zodie

Iubirile în serie chiar te duc la alesul tău?

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei