De ce bărbații adoră să ai orgasm 

Deși s-ar crede că bărbații sunt preocupați doar de propria lor plăcere în pat, lucrurile nu stau chiar așa. De fapt, bărbații adoră să ai și tu orgasm. Iată de ce!

Se simt împliniți

Bărbații adoră recompensele. Știi doar ce fericit este când șefii îi apreciază eforturile la locul de muncă sau când primește o promovare. Ei bine,cam la fel stau lucrurile și în pat. Faptul că tu ai orgasm este garanția că sunt buni la pat și știu cum să satisfacă o femeie.

Orgasmul vă poate apropia

În momentul în care ai orgasm,organismul eliberează un hormon numit oxitocină,care te face să te simți îndrăgostit de tot ce te înconjoară,și cu atât mai mult de persoana cu care împarți așternutul.

Au parte de un spectacol privat

Nimic nu-l poate ațâța mai mult decât faptul că doar el te privește în clipa în care-ți pierzi controlul din cauza plăcerii. În momentul în care-ți muști buzele sau îți arcuiești spatele el se simte împlinit și fericit că doar el te poate vedea în acele momente.

Vor să te vadă fericită

Iar orgasmul este cel mai bun semn că în acele momente ești extrem de fericită. Orgoliul lor masculin nu va fi mulțumit până când nu va vedea că a reușit să te aducă până în al 9-lea cer. În plus orgasmul este mult mai ieftin decât un buchet de flori sau o bijuterie.


Citește și:

Cum să ai un orgasm mai intens

Top 3 poziții care-ți garantează orgasmul


Vocea ta sună minunat

Obișnuiești să vorbești pe un ton ridicat doar în două momente. Când ești supărată pe partenerul tău sau când dimpotrivă,ești surprinsă și extrem de fercită. Însă,când ai orgasm vocea ta are cu totul altă tonalitate,iar bărbații adoră să o audă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "