De ce bărbații preferă femeile cu forme 

Chiar dacă femeile mai plinuțe nu sunt mulțumite de formele lor, adevărul este că bărbații nu le văd deloc atât de rău, precum se văd ele. Ba din contra, de multe ori, acestea sunt mai apreciate decât cele foarte slabe. Iată de ce.

Nu fac mofturi la masă

Atunci când au o prietenă slabă,cei mai mulți bărbați evită să o ducă acasă,de teamă că aceasta va face nazuri la mâncare. Acum știm cu toții cum sunt mamele. Vine puiul ei cu iubita acasă? Vor face cea mai bună mâncare,iar când spunem bună ne referim la ciorbă de găină,paste cu smântână,sărmăluțe în foi de viță etc. Iar dacă farfuriile rămân neatinse,o iau ca pe ceva personal. Nu îți place mâncarea lor.

Par mai tinere

Când nu ești nevoit să numeri oase,și tenul pare mai tânăr,mai plin de viață. Ridurile nu sunt atât de vizibile,oricât de multe probleme ar avea persoana respectivă.

Știu să trăiască viața

O femeie care știe să se bucure de mâncare,va ști,în general,să profite de mai toate bucuriile mici pe care le oferă viața. În schimb,cele pretențioase la mâncare,care gândesc hrana în aport caloric,vor face nazuri și când vine vorba de alte mici plăceri.

Sunt mai senzuale

Kim Kardashian,Beyonce,Jennifer Lopez,toate aceste vedete au demonstrat că senzualitateași formele voluptuoase merg mână în mână. Mai mult,femeile plinuțe au fost asociate din cele mai vechi timpuri cu ideea de fertilitate,de aceea bărbații le preferau în detrimentul celor foarte slabe.

Citește și:Cea mai nasoală poziție sexuală

Au trăsături mai feminine

Femeile foarte slabe,cu fața numai piele și os,au în general,trăsături mult mai masculine decât cele plinuțe,care,pe lângă faptul că sunt mai feminine,par și mult mai blândăe mai materne și mai responsabile.

Fără vânătăi

Bărbații preferă să aibă pe ce pune mâna atunci când sunt cu o femeie în pat,ca să nu mai vorbim de faptul că o grămadă de oase nu fac decât ca riscul de a se alege cu vânătăi să crească proporțional cu frecvența partidelor de sex.

Citește și:Cele mai jenante situații când faci sex

Nu le numără nimeni caloriile

Când femeia este mai plinuță,cu siguranță nu va sta să îl cicălească pe iubit toată ziua și să îi țină teorii despre calorii,mâncare sănătoasă versus mâncare nesănătoasă,sport,viață activă etc.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei