De ce e bine să stai singură până întâlneşti bărbatul ideal 

Eşti o persoană care se îndrăgosteşte uşor, dar a avut parte numai de dezamăgiri? Nu înseamnă că ai tu o problemă, ci că doar nu ai întâlnit persoana potrivită. Pentru ca să nu mai dai greş în dragoste, află ce înseamnă ca el să fie cu adevărat un partener de dorit.

Bărbatul ideal există

Stai singură până când vei întâlni unbărbatcare să îţi deschidă fiecare uşă,care să te protejeze pe stradă şi să îşi dorească să te prezinte părinţilor săi. Stai singură pânâ când vei vei întâlni un bărbat a cărui prieteni ştiu deja de existenţa ta,fără ca tu să pui presiuni.

Atunci când tu eşti totul pentru el

Stai singură pânâ când vei  întâlni un bărbat care te va încuraja în tot ceea ce îţi propui,acela care îţi va spune să îi dai mesaj când ajungi acasă şi stă treaz până adormi. Stai singură pânâ când vei întâlni un bărbat pe care să îl prezinţi cu mândrie tatălui tău,acela care nu te va schimba cu nimeni şi nimic în lume.

Bărbatul care te iubeşte cu adevărat

Stai singură pânâ când vei întâlni un bărbat care să te respecte pentru ceea ce eşti,acela care ştie să îşi ceară iertare atunci când a greşit şi care îţi trimite flori la birou,fără vreo ocazie specială. Bărbatul care îţi spune zilnic că te iubeşte,acela care te sărută în public,fără să îi pese de mulţime.

Citeşte şi Lucrurile pe care bărbaţii le observă la femei la prima vedere

O relaţie constructivă

Stai singură pânâ când vei întâlni un bărbat care îşi doreşte să devii o femeie mai bună,acela care te motivează să obţii tot ce îţi doreşti de la viaţă. Stai singură pânâ când vei întâlni un bărbat care are încredere în tine şi nu se îndoieşte o clipă.

Iubire mai presus de orice

Stai singurăpânâ când vei întâlni un bărbat care nu va înceta să lupte pentru a te păstra lângă el. Pentru că ştie că te-a cucerit uşor,dar cel mai greu e să te facă să îi fii alături. Stai singură pânâ când vei  întâlni un bărbat care te va face să te simţi frumoasă şi fără de care nu vei putea trăi.

Citeşte şi Cum tratezi singurătatea în doi

Sursă foto lovinlife.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei