De ce nu e bine să faci sex de la prima întâlnire 

Să nu te culci cu cineva de la prima întâlnire este una dintre regulile nescrise ale relațiilor. Dar de ce? Ei bine, motivele sunt numeroase. Iată de ce nu e bine să faci sex de la prima întâlnire!

 

De ce nu e bine să faci sex de la prima întâlnire. Îți reduce șanse să te îndrăgostești

 

Sexul nu este doar un act fizic,ci este și un gest de intimitate,care ar trebui să fie însoțit de sentimente. Întrucât te afli în prezența unei persoane pe care nu o cunoști,poate interveni un sentiment de jenă și timiditate,generate de către psihic,care încearcă în acest mod să se protejeze. Astfel îți va fi greu să te conectezi emoțional cu partenerul tău și cu atât mai puțin să te îndrăgostești.

 

De ce nu e bine să faci sex de la prima întâlnire. Vei regreta mai târziu

 

Oricât de mare ar fi pasiunea este mai bine să te abții. Un studiu a relevat faptul că cele mai solide relații se bazează pe comunicare,în special pe subiectele legate de sex. Acest lucru duce la creșterea încrederii dintre parteneri. Dacă aceste discuții nu au loc,sexul poate fi un moment de cotitură în închegarea relației,și este însoțit de sentimente de regret. Și câți dintre noi vorbim despre dragoste și implicare încă de la prima întâlnire?

 

De ce nu e bine să faci sex de la prima întâlnire. Poți confunda chimia sexuală cu dragostea

 

Multe persoane au convingerea că testarea chimiei sexuale dintre parteneri poate fi un indiciu în ceea ce privește compatibilitatea. Există mitul că potrivirea la pat este una dintre condițiile esențiale pentru construirea unei relații solide. Însă,un studiu realizat de către Universitatea Brigham Young,pe 2 000 de cupluri,a relevat faptul că persoanele între care exista chimie sexuală nu au rezistat multă vreme împreună. Partidele fierbinți de sex nu sunt de ajuns pentru ca relația să funcționeze,ci mai este nevoie și de emoții,comunicare și de interese comune.

 

Alte motive pentru care nu este bine să faci sex de la prima întâlnire

-          Poți contacta o boală cu transmiere sexuală

-          Poți crea impresia că cedezi ușor

-          Poți fi dezamăgită,dacă ai așteptări prea mari de la partener

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "