Ești într-o relație nouă și vrei să-l cucerești? Iată ce să faci! 

Dacă ești în căutarea unui partener care să te cucerească, trebuie să știi cum să te comporți cu el. Unele lucruri pe care le faci, îl vor face să te iubească mai mult și să fie mai atent cu tine.

Iată cum trebuie să te comporți ca să-l cucerești:

1. Fii independentă

Bărbaților le plac femeile care sunt independente și care respectă spațiul privat. Dacă ești o persoană care are propriul grup de prieteni și poți să stai singură,ești pe drumul cel bun.

2. Nu acționa prima

Știm  că bărbații trebuie să fie gentlemeni și să lase femeile să facă primul pas. Acest lucru nu se aplică și într-o relație. Acestora nu le plac femeile care fac primul pas. Lor le place să impresioneze și să te cucerească încet,încet.

3. Plutește dragostea în aer

Simți cum îți iese inima din piept atunci când îl vezi? Vrei să fiți mereu împreună? În timp ce tu simți aceste lucruri,unele femei simt un sentiment de confort și siguranță,atunci când sunt cu el. Acest lucru te ajută să ai o relație sigură.

4. Arată că îți pasă de el

Prin lucruri mici îi poți arăta că îți pasă de el,iar acestea îl vor face să te iubească mai mult. Într-o relație nouă,acest lucru va funcționa.

5. Încearcă să fii sexy,dar nu mai mult

Bărbatilor le place să o ia încet în etapele inițiale ale relației.

6. Nu ceda de la prima întâlnire

Nu sari în pat de la prima întâlnire. Sexul poate ruina în mod eficient ceea ce ar putea fi o relație frumoasă.

7. Trebuie să te respecte

Un bărbat vrea o femeie pe care să o respecte. Dacă el știe că nu poate să facă acest lucru,nu va continua relația. În plus,dacă afli că este implicat în altă relație sau este căsătorit,nu mai continua să te vezi cu el. Nu merită.

8. Fii prietena lui

Bărbații trebuie să se simtă bine în fața prietenilor și persoanelor importante. Nu râde de el,ci cu el.

 9. Nu îl sufoca  

Daca ești genul care suni și trimiți mesaje din cinci în cinci minute,încetează să faci lucrurile acestea. Fii sigură că se va despărți de tine,deoarece nu le place să fie controlați.

10. Bun trage la bun

Dacă este educat și știe să te respecte și să te cucerească,atunci ai nimerit un bărbatde nota 10. Experții spun că „Bunele maniere sunt un semn de ce fel de om ești." Asigură-te că aveți valori similare.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "