Gesturi simple care-l înnebunesc 

Ai o relație recentă sau ești într-o relație veche. Știi deja că lucrurile mici sunt cele care te definesc ca persoană și aici nu vorbim numai de relația cu iubitul tău, în sine, ci de toate aspectele vieții tale.

Vrem să știi că sunt anumite lucruri pe care le faci fără să-ți dai seama și care nu fac decât să cimenteze relația voastră încă și mai mult.

Îți pui capul pe pieptul lui

Când stați pe canapea după o zi lungă la job, unul dintre cele mai plăcute sentimente este să să vă cuibăriți unul în brațele celuilalt, tu cu capul pe pieptul lui, el, cu mâinile în jurul tău. Dacă nouă ne place să fim protejate, lor le place să protejeze. Îi definește ca bărbați.

În caz de ceva, îi trimiți lui un sms primul

Băieții au o mare problemă cu inițierea conversațiilor. Uneori, li se pare că sunt prea insistenți, alteori, le e teamă să nu pară prea slabi, astfel că, de cele mai multe ori, nu mai au niciun fel de inițiativă. Asta te face pe tine să te gândești că poate el nu te place sau ceva. De fapt, e pur și simplu teama că-și anihilează masculinitatea dacă-și expun sentimentele față de tine în aceste feluri care li se pot părea puerile. Așa că fii cea care preia inițiativa. Trimite-i un sms la începutul zilei. Dacă te place și el, asta o să-i însenineze ziua, o să-l facă să se gândească la tine pe tot parcursul zilei

Spune-i că-l apreciezi

Unii sunt mai afectuoși ca alții și în asta nu-i nimic rău. Doar ține minte! Dacă un tip depune mult efort în relația voastră, niciodată n-o să-i displacă să audă de la tine cât de mult înseamnă pentru tine lucrurile pe care le face. Acțiune și reacțiune!

Te joci cu părul lui în timp ce conduce

Când plecați la drum lung, ăsta e unul dintre chestiile care lor le place cel mai mult. Fă-i un masaj la umeri sau pur și simplu ține-ți mâna pe el.  Să-l facă să se simtă important.

Te lauzi cu el pe Facebook

Când face ceva foarte drăguț pentru tine și tu te lauzi repede pe Facebook, ei bine, se pare că asta e de-a dreptul înnebunitor. Faptul că vrei să le arăți și celorlalți prieteni ai tăi ce a a mai făcut iubitul tău are acest efect de validare – un impuls, poate, de care ar fi avut nevoie într-o zi grea.

Ești o bună ascultătoare

Femeile știu să asculte mai bine decât oricine. Ascultatul nu e doar o activitate pasivă, e o declarație de dragoste, e un indiciu că te interesează, că-ți pasă de ceea ce i se-ntâmplă. Privitul în ochi este, din nou, dovada că-ți pasă, că nu e doar un oarecare.

Îi trimiți sms-uri când ieși cu prietenii

Când, din când în când, îi mai trimiți câte un mesaj, în timp ce ești cu prietenii, îl asiguri că te gândești la el, că vrei să fiți împreună că ți-e dor de el și că abia aștepți să vă revedeți.

Ești afectuoasă

Nu trebuie să sari pe el în public ca să-i arăți că ești înnebunită după el. Trebuie doar să nu uiți de sentimentele lui pentru tine. Să i le crești, așa cum crești o floare într-un ghiveci. Ține-l de mână pe stradă sau îmbrățișează-l scurt când sunteți la coadă la magazin. Sunt gesturi simple, care-i arată cât de mult contează pentru tine.


Sursa foto: bellanyc.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "