Lenjeria intimă care sucește mințile bărbaților! 

Deși ascunsă privirilor, lenjeria pe care o îmbraci, pe lângă rolul ei estetic, aprinde uneori scântei în dormitor. Așa că renunță la acele articole care nu te avantajează și mizează pe lenjerie sexy și atrăgătoare.

 

Chiloți tanga

 

Sunt comozi,sexi și nu lasă ca pliurile inestetice să se observe pe sub pantaloni sau o rochie mulată. Așa că nu degeaba chiloții tangase numără printre preferații femeilor. Însă,și domnilor le place să privească o femeie îmbrăcată într-o astfel de piesă vestimentară. Dacă te întrebi de ce chiloții tanga atrag atenția bărbaților,răspunsul este cât se poate de evident,nu? Acestea au forma ispititoare perfectă. Lasă loc imaginației și cât mai multă piele la vedere.

 

Boxeri

 

Dau senzația de confort mărit și acoperă zona intimă,în,în plus,sunt incredibili de seducători  pentru bărbați. Femeile iubesc să poarte boxeri și bărbații adoră să le vadă îmbrăcate în aceaste piese vestimentare,mai ales că le încadrează frumos posteriorul.

 

Slip

 

Chiar dacă nu se numără printre piesele de lenjeriecele mai atractive,nu puțini sunt bărbații care le consideră atrăgătoare. Cei care au imprimați cuvinte sau animale par copilărești și nu sunt recomandați. Deși unii bărbați consideră astfel de modele jucăușe,cei mai mulți nu sunt atrași de astfel de chiloți.

 

Lenjerie G-string

 

Dacă chiloții tanga lasă descoperită o mare parte din zona intimă,lenjeria G-string acoperă o foarte mică parte din aceasta. Cu doar o singură bucată de dantelă care să „ascundă“ zona intimă,nu e de mirare că bărbații se lăsa prinși în fel și fel de fantezii când văd o femeie care poartă o așa lenjerie.

 

Chiloți de „bunicuță“

 

Chiar dacă stratul gros de pânză acoperă posteriorul precum și părți ale coapsei,acești chiloți nu sunt deloc atrăgători în fața bărbaților. Așa că,renunță la astfel de piese vestimentare,mai ales dacă plănuiești să ai o noapte incediară alături de partener.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei