Lucrurile pe care bărbații le observă la femei la prima vedere 

Femeile sunt conștiente de aspectul lor și de faptul că sunt observate de bărbații din jurul lor. Chiar dacă ele cred că frumusețea fizică îi atrage pe bărbați, adevărul este că aceștia sunt destul de transparenți și sunt interesați de altceva.

Ochii

Contactul cu o persoană se face prin ochi și,prin urmare,ei sunt trăsătura pe care o observă prima dată un bărbat. Se spune că în ochi poate fi citită povestea persoanei și doar uitându-te în ei,poți afla mai multe despre personalitatea femeii.

Zâmbetul

A doua trăsătură care atrage atenția bărbaților este zâmbetul. O femeie care zâmbește îl încântă pe  bărbat și îl atrage foarte mult,având puterea să-l facă să se îndrăgostească de ea.

Citește și:Acestea sunt lucrurile din ținuta unui bărbat care înnebunesc orice femeie!

Păru  l

O femeie conștientă de frumusețea ei va avea mereu grijă de părul ei,deoarece știe că bărbații iubesc femeileîngrijite. În plus,studiile arată că bărbații își doresc ca femeile din viața lor să aibă părul strălucitor și să miroase frumos.

Picioarele

Nu este secret faptul că bărbații sunt fascinați de picioarele femeilor. Studiile arată că bărbații sunt atrași de femeile care au picoarele mai lungi (nici subțiri,nici plinuțe) decât cele obișnuite.

Sânii

Este eronat faptul că bărbații se uită prima dată la sânii femeilor. Prima dată se uită la ochi,apoi la zâmbet. Sânii sunt un simbol al fertilității și,potrivit studiilor,bărbații se vor uita la sânii femeilor chiar dacă încearcă să se controleze,deoarece este o tendință normală și este controlată prin simțuri.

Citește și:Vrei să fii o femeie de succes? Ține cont de aceste secrete!

  

Îmbrăcămintea

  

După toate caracteristicile de mai sus vine rândul îmbrăcămintei. Așadar,dacă vrei să impresionezi un bărbat,o poți face și într-o ținută foarte elegantă,dar și într-una casual. Totul depinde de preferințele lui.

Credit foto:www.womansday.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "