De ce dispare apetitul sexual la femei? 

Într-o relație, sexul joacă un rol important mai ales în primii ani. Atât femeile, cât și bărbații se pot confrunta cu scăderea apetitului sexual de-a lungul anilor. Iată ce contribuie la scăderea apetitului sexual la femei!

Sexul este o activitate fizică care este comandată de către creier, conform unor factori psihologici dorința sexuală este un act natural care odată cu vârsta suferă anumite modificări. Din păcate nu este singurul factor care influentează acest proces natural.

În momentul în care o femeie se confruntă cu această problemă, și anume scăderea semnificativă a apetitului sexual, o serie de factori negativi se răsfrâng asupra vieții atât personale cât și profesionale. De asemenea este posibil să te confrunți și cu o tulburare de dorință sexuală hipoactivă. 

Probleme de comunicare în cuplu 

În primii ani de relație totul este frumos, însă o dată cu trecerea anilor se produc anumite modificări atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

În cazul în care nu poți comunica cu partenerul și mai intervin și schimbări majore în relație precum nașterea unui copil care atrage de la sine schimbarea priorităților, apetitul sexual poate avea de suferit, mai ales în perioada imediat următoare nașterii. Aspect care de multe ori nu poate fi înțeles în totalitatea de către parteneri, aspecta care va favoriza apariția anumitor tensiuni în cuplu.

Află ce alte motive provoacă lipsa apetitului sexual la femei pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: heartnsoulmatters.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

5 idei de machiaj pentru vară-nr. 20(498)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei             

12 luni - 91 lei

" "