Nu mai vrea să facă sex? Iată ce pericole îl pândesc! 

Nu este niciun secret că sexul are numeroase beneficii pentru sănătate: îmbunătățește starea de spirit, reduce stresul și arde caloriile. Dar ce se întâmplă când bărbații nu mai fac sex o săptămână? Îi afectează asta? Se pare că da, potrivit oamenilor de știință.

Crește riscul de disfuncții erectile

Oamenii de știință au descoperit că problema disfuncțiilor erectile este mai probabil să apară la bărbații care fac rar sex. Bărbații care întrețin regulat relații sexuale au un risc mai scăzut de a se confrunta cu astfel de disfuncții decât cei care fac asta mai rar.

Citește și:Poziții sexuale pentru senzații tari. De încercat în weekend!

Poate duce la apariția cancerului de prostată

Cu cât un bărbat ejaculează mai mult,cu atât este mai puțin probabil să se îmbolnăvească de cancer de prostată,arată datele unui studiu recent. Potrivit specialiștilor,ejacularea regulată și frecventă reduce riscul de cancer de prostată cu până la 20%.

Citește și:7 factori care „ucid“ dorința sexuală

Afectează numărul erecțiilor nocturne

Cunoscute și sub denumirea de tumescențe peniene nocturne,erecțiilenocturne sunt erecții pe care bărbații le experimentează când dorm sau când se trezesc. Erecţiile duc la umflarea ţesutului erectil,iar asta favorizează oxigenarea penisului. Bărbații care suferă de disfuncție erectilă nu au erecții,nici măcar nocturne. Rezultatele studiilor efectuate asupra bărbaților care suferă de disfuncții erectile relevă o posibilitate șocantă:în timp,reducerea fluxului sangvin de la nivelul penisului ar putea duce la micșorarea penisului.

Scade dorința sexuală

Unul dintre cele mai frecvente efecte secundare ale lipsei sexului este diminuarea dorinței sexuale. Partea bună este că libidoul crește dacă bărbatului în cauză își reia activitatea sexuală,chiar dacă asta se întâmplă progresiv.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei