Nu te-ai fi gândit niciodată ce lucruri ciudate îi incită pe bărbaţi în pat 

În momentele voastre intime, orice atingere tandră contează pentru o partidă de sex reuşită. Bărbaţii vor întotdeauna să se simtă iubiţi şi apreciaţi, aşa că sunt atenţi până şi la cele mai mici gesturi, mai ales dacă acestea sunt ieşite din comun.

Fii spontană

Dacă vrei să inciţi un bărbat şi să îl faci să sară nebuneşte pe tine,fii tu prima care ia iniţiativa. Bărbaţii adoră să fie luaţi prin suprindere,atunci când se aşteaptă mai puţin,să fie puşi la zid şi „torturaţi” cu plăcere. Sărută-l din mers,aruncă-l în pat şi începe un joc erotic pe care să nu îl uite prea curând.

Arată-ţi vulnerabilitatea

Ei sunt reprezentanţii sexului tare aşa că uneori trebuie să îi laşi pe ei să conducă. S-a constatat că masculii preferă femeile sensibile,dulci şi calde,pe care să le apere cu puterea lor şi să le ofere căldură,iubire şi protecţie. Păstrează-ţi o doză de naivitate chiar şi atunci când faci sex.

Lasă-l să vadă că îi ajuţi pe ceilalţi

Sunteţi în timpul preludiului şi se anunţă o seară fierbinte la voi în cuibuşor,dar sună telefonul şi ai tăi te roagă să îi ajuţi într o problemă care nu mai suferă amânare. Stai liniştită! Fii mereu săritoare pentru ceilalţi şi vei vedea că va fi şi mai cucerit de tine. La asta sigur nu te-ai fi gândit.

Joacă-te cu imaginaţia lui

Ţi-ai cumpărat o lenjeriesexy şi nu ştii cum să i-o arăţi? Îmbracă-te cu ea şi încearcă să faci o scenă de streaptease,cu un dans lasciv. În acest fel,îl vei excita vizual şi îl vei face să te dorească şi mai mult.

Desert...înainte de toate

Uită de parfumul tău favorit atunci când vrei să ai parte de o partidă de amor! Mai nou,se pare că bărbaţii sunt extrem de atraşi de aroma plăcintei de dovleac combinată cu parfumul îmbietor de esenţă de lavandă. Aceste miresme acţionează asupra creierului său şi îi stimulează secreţia de hormoni. Deci,înainte de sex,nu uitaţi de desert!

Citeşte şi Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar

Culoarea roşie

Se ştie că această culoare excită teribil partenerul aşa că nu ar strica să îţi înnoieşti garderoba cu o rochie scurtă,roşie care să te facă cea mai sexy femeie pe care a întâlnit-o. Dacă vrei să îi faci o surpriză,decorează camera cu baloane roşii şi petale de trandafiri chiar dacă nu e Ziua Îndrăgostiţilor. Îi vei stimula instinctele.

Asortează-ţi lenjeria

Ai un sutien alb cu dantelă şi o pereche de bikini roz,cu bulinuţe? Uită de ei! Mergi pe varianta uni,de aceeaşi culoare,textură sau model. Simetria şi potrivirea perfectă îl vor excita şi mai mult!

Citeşte şi De ce își înșeală bărbații partenerele pe care le iubesc?

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei