Obiceiuri care mențin fericirea în cuplu 

Când rutina își face simțită prezența în relația de cuplu, parcă nu mai găsiți timp pentru nimic, nici măcar pentru a vă privi în ochi. Ceea ce face diferența între o relație care se va destrăma și una de durată sunt gesturile de iubire făcute zilnic, acele obiceiuri care vă mențin conectați.

Mergeți la culcare în același timp

Când relația e la început,e un fapt obișnuit să transformați până și clipele dinainte de culcare în ceva special. E un obicei care vă face fericiți dacă-l mențineți. Sunt de ajuns numai câteva minute petrecute împreună,în timp ce stați îmbrățișați și vorbiți despre ce vi s-a întâmplat peste zi sau despre ce vreți să faceți a doua zi.    

Amânați să discutați la mânie

Neînțelegerile,certurile,ranchiuna sapă treptat până și cele mai reușite relații. Iată de ce e important să păstrați discuțiile importante pentru momentele în care vă găsiți calmul și nu atunci când vă roade furia! Așa evitați să vă aruncați cuvinte grele care pot durea mai mult decât orice și veți găsi resursele interioare să vă iertați.

Nu uita de gesturile de iubire

Îți amintești ce natural veneau în copilărie micile gesturi de dragoste,un pupic,o îmbrățișare? De ce n-ai găsi acum vreme pentru ele? Bucură-te de omul de lângă tine și arată-i toată iubirea ta. Prinde-l de mână când vă plimbați împreună,oferiți-vă un sărut și o îmbrățișare la despărțireși revedere și nu te feri să-i spui că-l iubești.

Vezi doar părțile bune ale celuilalt

La ce bun să-i amintești mereu celui drag ce nu face bine sau cum ai vrea să fie? Dacă îl susții va fi mai atașat de tine și dacă pui accentul pe tot ceea ce aveți mai bun amândoi,relația voastră va avea numai de câștigat,deci veți fi mai fericiți.

Telefonați-vă peste zi

Fără nicio intenție de a-l verifica unde e sau ce face,caută-l la telefon și vorbiți peste zi doar de dragul de a vă auzi sau de a vă spune că vă iubiți. E un gest atât de simplu care vă conectează atunci când nu vă puteți vedea sau atinge.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "