Semne că relația voastră s-a terminat 

Nu toate relațiile de cuplu sunt pe viață, dar mulți parteneri nu vor să accepte că relația s-a terminat, că nu poți obliga pe nimeni să stea cu tine și să te iubească. Dacă o relație nu merge, cel mai bine ar fi ca amândoi să luați decizia de a pune punct relației. Chiar nu are niciun rost să continuați, pentru că unul dintre voi va suferi cel mai mult.


Semnele care arată că relația voastră nu mai este ca la început sunt:

Partenerul tău nu face niciun efort, în timp ce tu da

Dacă tu ești singura care face eforturi ca relația voastră de cuplu să fie perfectă, nu vei avea rezultatele dorite. Nicio femeie nu vrea să se lupte cu un partener care nu arată niciun interes. Cel mai bine ar fi pui punct relației. Dacă nu, o va face el mai devreme sau mai târziu.

V-ați înșelat partenerul de mai multe ori

Dacă partenerul ți-a fost infidel o singură dată, tu îl poți ierta. Dar dacă o va face și a doua oară, a treia ... de n ori, nu ar trebui să-l mai ierți. el nu va continua să te înșele, chiar dacă îți cere iertare și promite că nu o va mai face. Este clar că sentimentele pe care le are pentru tine nu mai sunt la fel de puternice ca la început. Nu uita că aici doar tu suferi! Așadar, alege ce e mai bine pentru tine.

Nu mai comunicați

A trecut mult timp de când nu ați mai conversat ore întregi, ci numai vă salutați și vă întrebați ce faceți? O astfel de relație nu va merge. Este posibil ca relația dintre voi să se fi terminat înainte să înceapă. O relație trebuie să se bazeze pe încredere, respect și comunicare. Aceștia sunt trei factori extrem de importanți.

Vă certați mereu

Se întâmplă să existe mici neînțelegeri în cupluri, dar cele care sunt duse la extrem și certurile sunt prezente în fiecare zi nu duc la nimic bun. Ambii trebuie să înțelegeți că relația s-a terminat. Când lipsește afecțiunea și comunicarea tu nu mai poți face nimic.

A dispărut interesul față de partener și relație

Dacă el nu mai este la fel de important pentru tine și te gândești din ce în ce mai puțin la el, gândește-te bine dacă este ceva trecător sau sentimentele nu mai există și nici nu vor mai exista pentru el. Pierderea interesului față de partener și relație este un semn clar că între tine și el nu mai există nimic. S-a terminat. Cel mai bine ar fi ca fiecare să meargă pe drumul lui.


Credit foto: www.medium.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "