Semne că te întâlnești cu persoana greșită 

Relațiile perfecte nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, nici măcar atunci când cuplurile formează deja o familie. Totul poate fi o aparenţă. Potrivit unui grup de psihologi, există câteva semne care îți spun că partenerul nu este potrivit pentru tine.


Certuri constante

Chiar dacă multă lume susține că certurile sunt inofensive, ele pot deveni o parte din viața voastră, iar acest lucru arată că ceva nu este în regulă în modul în care evoluează relația. Ar trebui să gândești în perspectivă despre cum veți fi peste câțiva ani, creează o imagine a viitorului tău cu acea persoană și apoi gândește-te la modul în care se potrivește el cu concepțiile tale despre familie și dragoste.

Gelozia nu este iubire

Există foarte mulți oameni (bărbați și femei) care devin geloși când sunt într-o relație. Ei cred că gelozia întărește dragostea. Dar, în realitate, nu este așa. Gelozia distruge o relație. În plus, gelozia este un indicator al lipsei de încredere. Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, gândește-te de două ori înainte de a continua relația.

Semne de indiferență

Limbajul corporal nu minte niciodată. Când te întâlnești cu o persoană care îţi place, îi arăți interesul față de ea, pentru că este ceva ce nu poți controla. Îi atingi părul, mâinile. În schimb, dacă limbajul corpului arată indiferență, înseamnă că nu există niciun interes la mijloc, că el este rece cu tine tocmai ca tu să te îndepărtezi.

Distanța

O situație în care partenerul tău pleacă ca să studieze sau să muncească într-o altă țară este, cel mai adesea, extrem de dăunător pentru relație. După doar câteva luni de separare, imaginea pe care o ai despre el devine neclară, apoi încețoșată. Niciun mesaj prin Skype, Messenger sau Viber, nici toate e-mailurile nu ajută. Și chiar dacă dragostea ta supraviețuiește, relația este practic sortită eșecului.

 
Credit foto: www.meetmindful.comS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "