Semne care îți arată că sunteți suflete-pereche 

Dacă încă ești singură, înseamnă că aștepți să găsești partenerul ideal care te va face fericită din toate punctele de vedere. Însă, multe femei fac greșeala de a accepta o relație din care mai mult suferă, pentru simplul fapt că vor să aibă pe cineva alături.

Adesea,persoana de care ne îndrăgostim nu este cea care pretinde a fi,dar realizăm acest lucru mai târziu,când suntem mult prea îndrăgostite de ea. Cel mai bine este să aștepți,decât să regreți mai târziu.

Undeva în lume este un bărbatcare îți este destinat. Când o vei găsi,el te va trata ca pe o femeie minunată. Așteaptă-ți sufletul-pereche. Află cum îl recunoști după ce-l vei întâlni.

Vei deveni centrul lumii lui

Femeia trebuie să-l aștepte pe cel care va considera că ea este centrul lumii lui. Și invers,tu îți vei da seama că partenerul ales este cel pentru care trebuie să lupți,să înveți,să crești.

Te va iubi pe tine

Caută pe cineva care nu te va iubi pentru frumusețea ta,ci pentru ceea ce ești. El trebuie să te aprecieze și să vadă frumusețea reală din tine. Numai prin dragoste adevărată veți reuși asta.

Te va asculta

El te va asculta indiferent de ce îi spui,pentru că totul i se va părea minunat. Așteaptă persoana pe care nu o va deranja ceea ce vorbești,chiar dacă este legat de el. În schimb,el va iubi modul în care l-ai cucerit.

Va fi mândru de tine

Sufletul tău pereche va fi mândru de ceea ce faci,indiferent dacă este un lucru nesemnificativ. El îți va da mereu dreptate,șoptindu-ți cuvinte de încurajare când ai nevoie de ele. Și când vei obține ceva,el va fi primul care te va aplauda.

Se va simți norocos că te-a cunoscut

Nu te mulțumi cu cineva care crede că tu ai noroc că l-ai găsit pe el. Trebuie să-l aștepți pe cel care va spune că este cel mai norocos om doar pentru că este cu tine. El va arăta întregii lumni cât de mult de iubește și cât de mult îi pasă de tine.

Credit foto: www.mindbodygreen.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei