Semnele care spun că ești gata pentru o nouă relație 

După ce te-ai despărțit de partener, timpul trece foarte încet, la început. Și, pentru că încă simți că te afli într-un vis urât, trebuie să faci tot posibilul să-ți revii. Vei vedea că treptat va apărea lumina de la capătul tunelului.

Iată care sunt semnele care spun că ești gata pentru o nouă relație:

Te simți atractivă

Într-o relație tulbure,complimenteleși încurajarea sunt,în general,fie puține,fie lipsesc. Acest lucru poate duce la scăderea stimei de sine,așadar este normal să nu te simți atrăgătoare sau încrezătoare în primele săptămâni sau luni după despărțire. Pe măsură ce timpul trece și durerea va scade,vei observa că oamenii din jur răspund prin oferirea sprijinului și energiei pozitive. Încetul cu încetul îți vei da seama cât de atractivă ești.

Citește și:Semne că ești dependent de sex!

Îi găsești și pe ceilalți atractivi

Pe măsură ce începi să-ți deschizi inima și devii mult mai veselă,vei vedea că acele gânduri despre singurătate erau doar frică. Oameni reci sunt peste tot,dar fiecare dintre ei posedă daruri unice. Sigur că nu toți sunt stele de cinema,dar au acel ceva care te face să te simți bine alături de ei.

Ești trată cu respect

Este minunat să fii tratată cu respect,lucru care lipsea în relațiaanterioară. S-ar putea să regreți că ai permis să fii nerespectată atât de mult timp,și să treacă o vreme îndelungată până să te întrebi:De ce nu am avut mai multă grijă de mine?Dar,pe măsură ce devii mai puternică,vei putea opri lucrurile negative din drumul tău. În schimb,vei începe să cultivi recunoștință pentru atenția și respectul care ți se oferă.

Te bucuri din nou de clipe romantice

Alături de partener,cântecele romantice,poeziile sau filmele,probabil,te-au făcut să te simți tristă,pentru că păreau să evidențieze lipsa de intimitate și pozitivitate din relația ta. Acum,că ești singură,poți asculta și citi tot ceea ce-ți place. Aceasta este una dintre modalitățile care te pregătește pentru primirea unei noi iubiri.

Vezi și:De ce bărbații preferă femeile cu forme

Te simți plină de speranță  

Vei începe să te bucuri și îți vei da seama că e mai bine să fii singură o perioadă. Astfel,vei vedea ceea ce nu ai văzut în timpul relației. Vei simți că viața îți spune că ești pe drumul cel bun. Alegerile tale sunt abilitare și trebuie să te trezești în fiecare zi plină de speranță.

Sursă+credit foto:www.mindbodygreen.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "