Sexul cu fosta soție 

Și bărbații, și femeile preferă de multe ori să facă sex cu fosta, respectiv cu fostul. Care sunt motivele? Află cauzele - și motivele pentru a sta deoparte de tentație.

 

Sexul cu fosta soție:Te știe pe de rost

 

Dacă partenerul tău,de care te-ai despărțit,optează încă să facă sexcu tine,nu e pentru că încă te mai iubește – cum ai fi tentată să crezi – ci pentru că nu mai simte nevoia să te impresioneze în niciun chip. În dormitor,vă cunoașteți unul pe altul pe de rost. Sexul cu tine... e ca și cum ar bea un pahar cu apă. Se răcorește,fără probleme,fără obligații. În schimb,asta te va împiedica să treci peste acestă relație care nu mai funcționează și să-ți refaci viața.

 

 

Sexul cu fosta soție:Ești mereu disponibilă

 

Ori de câte ori are chef de „o mică tăvăleală”,ești acolo,la dispoziția lui. Nu e nevoie să-și caute parteneră în altă parte,nu e nevoie să se obosească să cucerească o femeie,fie și pentru o partidă de o singură noapte. Ar fi bine să te protejezi:să nu te mai lași atât de ușor,să te îndepărtezi de o persoană care te folosește în scopuri egoiste.

 

 

Sexul cu fosta soție:Amână mereu să zică „stop”

 

„E pentru ultima oară... după aceea,își vede fiecare de viața lui”. Ai auzit asta de zeci de ori? E doar o scuză ca să mai profite odată de disponibilitatea ta. Pentru că sexulnu îndepărtează două persoane,ci le apropie. Deci,dacă vreți cu adevărat să vă refaceți viețile,e timpul să meargă fiecare pe drumul său.

 

 

Sexul cu fosta soție:Îi e mai comod așa

 

Cum fostul tău soț nu are încă nicio obligație,preferă să zboare din floare-n floare-și,de ce nu,să mai poposească din când în când și în grădina ta... Pentru el este foarte comod! Mai ales dacă simte că încă mai ești îndrăgostită de el și că încă mai speri că veți fi din nou împreună.

 

 

Sexul cu fosta soție:Vrea să te recucerească

 

Dacă despărțirea a avut loc pentru că tu ai luat această decizie,e posibil ca fostul să dorească să te recucerească. Iar pentru asta,nu există o armă mai puternică decât sexul. Nu te lăsa păcălită de faptul că încă îi dorești corpul. Asta nu e suficient să netezească neînțelegerile dintre voi. Nu te lăsa păcălită nici de vorbele dulci,de faptul că plânge la telefon că ți-e dor de tine. Amintește-ți cauzele reale care au dus la divorțul vostru-și cântărește bine înainte de ajunge din nou în pat cu fostul.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei