Sfaturi pentru un preludiu mai incitant 

Un preludiu reușit înseamnă sex cu focuri de artificii. Află care sunt mișcările pe care trebuie să le stăpânești.

Leagați-vă  la ochi

Faptul că nu vă puteți vedea adaugă o senzualitate crescută senzațiilor fizice și mângâierilor. Fiori vă străbat,atunci când anticipați atingerile și când vă atingeți efectiv,fără să vă puteți vedea. Dacă partenerul este,de obicei,dominant,leagă-l la ochi – este modul de a echilibra balanța. Dezbracă-l cu gesturi senzuale,lente,folosește petele de trandafir sau uleiuri aromate pentru atingeri aromate. Înainte de a vă cufunda în întuneric,asigură-te că și partenerul vrea să intre în jocul dragostei „oarbe”.

Joacă-te de-a „inaccesibila”

Joacă,din când în când,rolul femeii greu de cucerit – cu atât mai mult cu cât tu ești contrariul personajului. Fă-ți partenerul să te aștepte,să te roage,îmbracă-te pretențios și incitant, arborează un aer misterios,ascunde-te,lasă-te căutată. Tachinează-l și retrage-te în ultima secundă. Joacă-te cu imaginația lui,ridică un colț de jupon,coboară-ți,seducător,decolteul. Urmărește reacțiile partenerului,vezi dacă jocul îi place. Pune la bătaie tot arsenalul seducției greu accesibile,creeză tensiune sexuală. Când vei „ceda”,în fine,focuri bengale se vor aprinde în dormitor!

Faceți sex „interzis

Planificați partide de amor în locuri interzise – nimic mai incitant ca pericolul de a fi prinși asupra faptului! Iar anticiparea momentului e cel mai puternic afrodiziac.

Schimbați scrisori erotice

Exprimă-ți dorința prin cuvinte. Descrie scenele fierbinți de amor pe care ai vreai să le ai cu partenerul.  Împărtășește-i detalii picante,zugrăvește o atmosferă erotică unică,creează o lume secretă între voi doi.

Învățați lucruri incitante împreună

Luați împreună lecții de gătit,de dans,de yoga... indiferent de temă,important e să vă placă și să vă distrați împreună. Și încercați să aplicați noile cunoștințe dobândite în dormitor. Tango la orizontală!


Citește și:

Vrei mai mult sex? Iată ce să faci!

Sfaturi pentru a vă înțelege de minune în vacanță


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei