Ți-e dor de un sex nebun? Ieși din dormitor! 

În ultima vreme ai exagerat cu poziția misionarului în pat? Dacă vrei să reînvii flacăra pasiunii și să nu faceți sex robotic, îți propunem să cobori din pat și să ieși cu totul din dormitor. Sunt multe alte locuri unde să faci dragoste și toate sunt în casa ta. Trebuie doar să fii deschisă la provocări și să dai frâu liber imaginației!

Patul cu așternuturile lui fine și confortabile te invită nu doar la somn și relaxare,ci și la aventuri pasionale. Însă nici acest spațiu plin de mistere nu este ocolit de rutină. Evită să duci monotonia în pat,că acolo rămâne. Încearcă alte locuri unde să faci dragoste și gândește-te în viitorul apropiat cum să ai o condiție fizică mai bună. Contează enorm atât pentru sănătatea ta,cât mai ales a cuplului.

Sprijină-te de chiuveta din baie

Baie? Da,da. Ai citit bine. Nu am vrut să spunem chiuveta din bucătărie,în niciun caz. Asigură-te că este susținută bine,astfel încât să nu se poate deplasa în timpul acțiunii,apoi propune-i o partidă ca în filme iubitului tău. Te va cuprinde cu brațele sale puternice și veți face dragoste pasional. El are avantajul că poate vedea formele trupului care l-au cucerit. Iar tu pe al lui.

Cu fața la oglindă

Cred că nu e nimic mai excitantdecât să vă vedeți reacțiile când vă simțiți cel mai bine. E ca și cum ați savura un film erotic cu personaje celebre,adică voi,ale căror trupuri perfecte se contopesc până la orgasm.

4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

În fața ușii de la intrare

Știi ce e interesant la această zonă? Că simți cum riscul îți încălzește sângele în corp și te face să te bucuri de fiecare clipă de suspans. În orice moment vă poate auzi un vecin care urcă pe scară sau un musafir neașteptat. Asta dacă stai la bloc.

Pe covor

Dacă ai un covor cât de cât confortabil,încearcă și acest loc. Nu e musai să fie tip persan,dar nici de iută nu e indicat. Riști să rămâi cu urme de „plăcere“ în genunchi și pe spate.

Pe scaun sau fotoliu

Ocolește cu privirea canapeaua din living și oprește-te pe un fotoliu sau pe orice scaun mai rezistent. Apoi lansează o invitație iubitului tău. N-ai nevoie de indicii despre pozițiile ideale în acest loc. Odată ce sunteți unul lângă altul,față în față,inspirația vine de la sine. Și odată cu ea apare și pofta nebună de a face dragoste.

Cea mai nasoală poziție sexuală

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei