Tipuri de sex esențiale într-o relație 

Cât de important este sexul într-o relație? Unele voci ar spune că nu contează așa de mult cum contează respectul și încrederea pe care le au patenerii unui cuplu, unul pentru celălalt. Ei bine, specialiștii în terapia de cuplu cred că sexul este vital pentru o relație. Iată câteva tipuri de sex care trebuie neapărat să facă parte din viața voastră de cuplu!

O viață sexuală neîmplinită poate duce,în timp,la destrămarea unei legături care promitea la începutul ei. Ca să nu ajungeți în asemenea situație,învață să-ți condimentezi viața sexuală. Există mici trucuri pe care trebuie să le încerci pe plan intim.

Sex cu jucării speciale

N-ați încercat încă o partidă de sex în care să vă folosiți de jucăriile erotice? Este timpul să descoperiți beneficiile unei astfel de joacă în doi.

Ține cont de fanteziile lui și el și îndeamnă să țină și el cont de ale tale. Rușinea nu are ce căuta în dormitor. Tot ce trebuie să faceți este să vă dați frâu liber sentimentelor.

Ai vrea să vezi cum îți stă cu cătușe îmblănite? Spune-i și,la o adică,le poate folosi și el. De voi depinde cât de îndrăzneți sunteți și ce fantezii vă puteți îndeplini.

Sex în altă parte decât în dormitor

Pe balcon,în cadă,în bucătărie,pe masă,prea puțin contează unde vă vine inspirația,câtă vreme nu alegeți pentru momente intime același loc de fiecare dată.

Cu alte cuvinte,încercați să diversificați locul unde faceți dragoste,ca să nu rămâneți în dormitor,în aceeași poziție. Nu de alta dar rutina atacă și viața sexuală.

Sex cu preludiu ca la manual

Ați înaintat în relație și vi se pare nu mai puteți fi romantici și cu capul în nori ca la începuturi? Greșit! O partidă de sex trebuie să debuteze cu gesturi tandre și complimente sincere. De exemplu,puteți începe cu o cină romantică,urmată de un dans în doi.

Apoi puteți pregăti un cadru romantic cu lumânări parfumate și petale de flori care să decoreze perfect locul unde urmează să faceți dragoste ca în filme.

Sex după împăcare

Certurile sunt nelipsite dintr-o relație sănătoasă. Crezi sau nu,dar și ele aduc beneficii. Totul e să învățați că și din discuțiile în contradictoriu poți extrage lecții importante pentru a construi un viitor solid pentru relația voastră.

O modalitate bună să stingeți focul dintre voi și să aplanați conflictul este chiar o partidă de amor. Tensiunea va dispărea cu un sex de împăcare dorit. Totul e să nu se formeze un obicei.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei