Top minciuni spuse de bărbați 

Bărbații mint de peste 1.000 de ori într-un an, potrivit unui studiu recent. Iată ce născociri fac parte din topul minciunilor spuse de bărbați.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Nu sunt beat

 

De câte ori nu s-a întâmplat ca,după ce a venit acasă,soțul tău să-ți spună că nu este beat deși vaporii alcoolului se simțeau de la distanță? Această minnciună este una dintre cele mai frecvente spuse de partenerii noștri.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Nu vreau să mă implic într-o relație

 

Ai cunoscut pe cineva,ați ieșit împreună de câteva ori,dar la un moment dat ți-a zis că nu vrea să se implice într-o relație? De fapt,ceea ce el vrea să spună este că nu vrea să înceapă o relație cu tine. Nu pune la suflet aceste cuvinte! Cu siguranță vei găsi un bărbat mult mai interesant decât acesta.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Bineînțeles că-mi plac prietenii tăi

 

Psihologii spun că bărbații tind să mintă în legătură cu prietenii și familia partenerei lor. Motivul? În primul rând,nu vor să le supere dacă le spun verde în față ce părere au despre cei apropiați lor. Se poate întâmpla însă ca bărbații să mintă pentru a ascunde sentimentele pe care le au vizavi de anumite lucruri. De exemplu,când un bărbat spune că apreciază munca soției sale,este posibil să fie de părere că,de fapt,nu o consideră atât de importantă.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Iubito,ești cea mai bună!

 

Dacă partenerul ți-a spus că ești cea mai frumoasă și cea mai bună,este posibil să mintă. Dacă simți că cel de lângă tine nu este sincer cu tine,încurajează-l să-ți spună adevărul de fiecare dată.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Nu știu la cât ajung acasă,așa că mai bine nu mă mai suna

 

Această minciună te face să te gândești că partenerul nu mai este îndrăgostit de tine. Cu cât mai repede cauți să afli adevărul din spatele acestei minciuni,cu atât mai repede cresc șansele ca relația dintre voi să fie la fel ca înainte.

 

Top minciuni spuse de bărbați – Îți stă foarte bine cu această rochie

 

Această minciună face parte din categoria minciunilor pe care femeile vor să le audă. Mergi cu partenerul la cumpărături,probezi o rochie,cam strâmtă pentru tine,iar el îți spune că-ți stă bine cu ea? Știi că asta vrei să auzi,dar cel mai bine ar fi să-l rogi să-și spună părerea sinceră,asigurându-l că nu te vei supăra.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "