Tot ce trebuie să ştii despre orgasmul feminin 

Femeile vor să îl aibă, bărbaţii fac tot posibilul ca partenerele lor să atingă climaxul, însă de cele mai multe ori o noapte de dragoste nu se finalizează cu orgasm din partea reprezentantelor sexului frumos.

Relaxează-te

Multe femei sunt atât de conștiente de faptul că durează foarte mult pentru a ajunge la orgasm-fiindcă,într-adevăr,acestora le ia mult mai mult să atingă punctul culminant faţă de bărbaţi-încât nu mai reuşesc să se relaxeze. Iar de multe ori ele preferă să simuleze orgasmul sau să se oprească atunci când partenerul a ajuns pe culmile plăcerii. Soluția? Nu te mai gândi la cât de mult durează partida. Lasă-te pradă plăcerii. Un studiu realizat de cercetătorii suedezi arată că relaxarea este factorul cel mai important în a ajunge la orgasm. 

Preludiul are rolul lui

Cel mai bun sex începe cu mult înainte ca hainele să cadă de pe voi. Aşadar,lasă-te fermecată de posteriorul partenerului tău,bucură-te de imaginea bicepsilor lui şi admiră-i simţul umorului. Toate astea sunt factori care contribuie la crearea unei atmosfere încărcate de sexualitate.

Ai grijă de corpul tău

Femeile îşi fac foarte multe griji cu privire la modul în care arată,mai ales atunci când sunt dezbrăcate şi se simt vulnerabile. De aceea este foarte important să fii mândră de ceea ce veziîn faţa oglinzii. Asta va avea un impact puternic atunci când faci sex şi va juca un rol important în atingerea orgasmului.

Îndrumă-ţi partenerul

Îţi place ca în timpul preludiului,partenerul să îţi mângâie fundul,spatele,abdomenul şi sânii? Atunci,dă-i de ştire. Poate că nu vrei să îi spui chiar aşa,dar îi poţi ghida mişcările. În fond,ABC-ul sexului îl învăţaţi împreună.

Încercaţi mai multe poziţii

Exploraţi diferite tipuri de penetrare pentru a afla ce anume te stimulează cel mai mult. Prima oprire:punctul G,situat la aproximativ 5 centimetri de peretele frontal al vaginului. Această zonă spongioasă se dilată în timpul excitării. Dacă nu simţi nimic,atunci încercaţi penetrarea anală sau diverse poziţii pentru sexul normal.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "