Trucuri ca să-l ademenești în dormitor 

Unui bărbat îi place să se simtă dorit. Nu contează dacă vă aflați la începutul relației sau că aveți o căsnicie lungă, tu trebuie să ştii mereu cum să-l atragi, astfel încât să aveți o noapte de amor pasional.

Atmosferă romantică

Romantismuleste pentru orice vârstă și este o cale sigură spre succes. Aşadar,dacă vrei o noapte fierbinte în doi,întâi de toate creează o atmosferă romantică în dormitor. Apelează la lumânări parfumate,la o veioză care să lumineze difuz.

Nu uita nici de melodii romantice,în surdină. Și așternuturile fine,din mătase,sunt o piesă de nelipsit în acest tablou romantic.

O cină cu mâncare afrodisiacă

O altă cale de a-I arăta că-ți dorești o noapte de amor este să-i trimiți mesaje cu subînțeles,chiar dacă se află la birou. Este cu atât mai excitant pentru el. Mai mult,îl poţi aştepta acasă cu o cină afrodisiacă,pregătită de tine.

La masă poţi purta un tricou transparent sau o rochie din dantelă neagră,care să-i dea vestea că desertul îl va servi nu oricm,ci în... dormitor.

Nu uita de lenjeria sexy

Apoi treci la runda a treia de atac. Pentru când vă retrageţi în dormitor,alege nişte desuuri sexy,în culori tari:roşu sau violet. Materialul trebuie să fie mătase sau dantelă,care să îți pună în valoare atuurile fizice.

Aplică şi un machiaj care să-l incite:un ruj roşu,este demonstrat că are proprietăţi erotice. Poţi chiar să muţi o oglindă în dormitor,doar pentru o noapte. Partida voastră de amor va fi cu siguranţă altfel.

Și parfumul contează

O aromă de parfum oriental îl va face să te soarbă din priviri. Mişcă-te sugestiv pe lângă el,astfel încât să-l inciţi,să-l faci să te dorească. Îi poţi sugera și că ai pregătită o sticluţă de ulei pentru masaj,cu o aromă deosebită,numai pentru el.

Nu va putea rezista tentaţiei. Nu uita nici de limbajul trupului. Trece-ți degetele prin păr,mergi unduit,vorbește-șoptit,la ureche.


Mai citește și:

Avantajele surprinzătoare ale sexului

5 trucuri ca să reaprinzi pasiunea în dormitor


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei