Tu aici, el departe 

De parcă mariajul nu ar fi supus deja la o mulțime de probe de foc, distanța vine să complice și mai mult lucrurile. Iată ce poți să faci pentru a menține familia unită, fără ca flacăra pasiunii să se stingă.

Un vechi proverb chinezesc spune că „că aurului adevărat nu-i este frică de foc“. Dacă, din rațiuni profesionale, iubitul tău se află departe de tine, pentru perioade mari de timp, nu dispera. În loc să te gândești că distanța nu va face decât să vă înstrăineze, fii optimistă și privește acest test ca un mod de a vă consolida relația.

Fii prezentă în viața lui

Se spune că ochii care nu se văd se uită. Ca să nu ajungeți în această situație, este important să vorbiți cât mai des, astfel încât soțul să ia parte, chiar dacă nu fizic, la toate evenimentele la care ai participat tu și restul familiei. Trimite-i fotografii, filmulețe, mesaje și vorbiți la telefon cât mai des. Astfel, familia va fi prezentă permanent în viața lui de zi cu zi. Îl poți suprinde cu telefoane de „Bună dimineața“ sau de „Noapte bună“, exact așa cum procedai atunci când era lângă tine.

Fiți sinceri unul cu altul

Viața de familie ar trebui să continue ca până atunci, inclusiv prin discutarea problemelor și găsirea soluțiilor potrivite. Poate nu vrei să-l îngrijorezi, dar atunci când omiți lucruri importante, care îl implică și pe el, nu faci decât să-i dai impresia că părerea lui nu mai contează. Un alt aspect pe care trebuie să-l iei în calcul este gelozia. Atât tu, cât și el, puteți face crize de gelozie atunci când în discuții poate veni vorba de persoane noi. Vorbește deschis despre temerile tale și nu lăsa nesiguranța să-și facă loc în inima ta.

Stabiliți din timp revederile

Vizitele sunt cel mai așteptat moment al unei relații la distanță. Pentru că mereu pot să intervină tot felul de lucruri, care să determine amânarea revederilor, este mai bine să cumperi din timp bilete de avion sau de autocar pentru a vizita persoana iubită. Vei face economii și vei putea să numeri clipele până când vă veți reîntâlni.

Talismanul norocos

Poate fi o eșarfă, un lănțișor sau o sticlă cu parfumul preferat. Înainte de a vă despărți, dăruiește-i iubitului ceva care să-i aducă aminte de tine și care să-i poarte noroc. S-a observat că cei care au lângă ei un obiect drag, aparținând persoanei iubite, au mai rar tendința să calce strâmb. Și asta din nouă motive. Odată pentru că se atașează la rândul lor de aceste lucrușoare, fără să își dea seama, și pentru că le aduc aminte de cei care-i așteaptă acasă.

Bazează-te pe cei dragi

Una din patru relații se destramă din cauza sentimentului de singurătate, de abandon. Pentru ca acest simțământ să nu-și facă loc în viața ta, petrece mai mult timp cu familia și prietenii. Soțul tău va fi mai liniștit știind că cei dragi te sprijină și că nu trebuie să rezolvi totul de una singură.

Sursa foto: thought.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "