Viața bate filmul 

Îți plac comediile romantice și te relaxează vizionarea lor în week-end-uri sau chiar în timpul săptămânii? Există un scenariu bine pus la punct pentru aceste comedii. Dar ce se ascunde în spatele ideilor subliniate? O serie de neadevăruri cu privire la viață.

1. O înfățișare perfectă

Sigur ai observat faptul că, în comediile romantice, personajul principal feminin are o înfățișare fără cusur. Sau există o transformare pe parcursul filmului care aduce cu sine perfecțiunea. Astfel, remarcăm că se subliniează ideea că fizicul primează și că jumătatea ta te va remarca doar dacă ești perfectă. Această idee este una greșită, deoarece în viața reală, contează în primul rând personalitatea celui pe care îl cunoști. Personalitatea, chimia, farmecul.

2. Finalul nu înseamnă final

Atunci când cei doi actori se despart, de cele mai multe ori urmează în mod cert împăcarea. Ei realizează că nu pot trăi unul fără celalalt, că îi leagă multe lucruri și că, de fapt, se potrivesc perfect. Astfel, are loc împăcarea și celebrul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Realitatea însă, contrazice. Cei care se iubesc nu se potrivesc întotdeauna și poate chiar nu mai vor să se împace. Despărțirea poate să fie definitivă, din motive de nepotrivire, diferențe de gândire, orgoliu.

3. Carieră versus iubit

Filmele susțin ideea că atunci când ai o carieră de succes, nu mai este loc de o relație în viața ta. Realitatea ne demonstrează faptul că le putem avea pe amândouă. Poți îmbina perfect viața de cuplu cu o carieră glorioasă, fără să fie necesar să renunți la una dintre ele. Sigur, important este să ai persoana potrivită lângă tine.

Trebuie să faci diferența între ceea ce vezi pe micile sau marile ecrane și realitate. De cele mai multe ori, viața bate filmul și realitatea este destul de diferită față de scenariul unui film. Uneori mai bună, alteori mai puțin bună, însă cel mai important este să trăiești cu picioarele pe pământ și ancorat în realitate.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "