5 lucruri interesante despre atracție 

Fie că ai ajuns să cunoști un om sau poate că e pentru prima oară când îl vezi, atracția se poate manifesta încă din primele clipe. Nu știi exact de la ce s-a aprins scânteia, dar e cert că între voi doi e chimie. Iată cu ce ochi privește știința atracția!

1. Vârsta, factor de atracție

Se pare că persoanele cu o fizionomie mai matură sunt considerate a fi mai atractive în ochii celorlalți, în special cele care au fost concepuți din părinți cu vârste de peste 30 de ani. Atât femeile, cât și bărbații care caută un partener pentru o relație pe termen mai lung, apreciază mai mult persoanele cu trăsături bine definite, expresive, de pe al căror chip nu lipsesc ridurile.

2. Iubirea sau ceva a fost în aer

În momentul în care femeile simt în aer androsteronul, un testosteron provenit din transpirația bărbaților, acestea devin automat mai atrase de bărbatul respectiv. După doar 15 minute, substanțele chimice eliberate o fac să fie mai fericită și mai atentă, rezultatele continuând să își facă efectul timp de oră.

3. Limbajul corpului tău

Poți comunica o mulțime de lucruri folosindu-te doar de limbajul non-verbal, care este mult mai important decât ceea ce ai putea transmite prin cuvinte. Cele mai curtate femei cunosc o mulțime de trucuri prin care îl pot atrage pe cel pe care îl plac, iar cele care nu transmit deloc semnale au șanse reduse să fie abordate. Doar atunci când limbajul corpului tău va transmite că ești interesată bărbatul se va simți confortabil să se apropie de tine.

4. Culorile purtate stârnesc interesul

Dintre toate culorile pe care le poți purta, roșul este considerată a fi cea mai atrăgătoare dintre toate. Femeile care poartă roșu sunt percepute ca fiind mai sexuale, deoarece roșu este asociat cu fertilitatea. În urma unui studiu făcut pe rețelele de socializare, s-a constatat că femeile îmbrăcate în roșu au atras aprecierea mai multor bărbați decât în cazul celor care au făcut alte alegeri vestimentare, în alte culori.

5. Folosești parfumul potrivit

Nu mai este un secret că bărbații adoră femeile care miros bine și care știu să poarte un parfum senzual. Ales corect, îți va amplifica doza de atracție. Cele mai apreciate parfumuri sunt cele care conțin esențe cu miros de trandafir, mosc sau vanilie, așa că nu ezita să folosești acest truc ori de câte ori îți dorești să fii cuceritoare.

Sursa foto: www.askmen.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "