Frumoase, efervescente şi cuceritoare, blondele celebre au făcut furori cu chipurile de porţelan şi cu părul sărutat de soare. Prințese, cântăreţe sau actriţe, divele cu părul bălai au rămas definitiv în istorie. 

Marilyn Monroe


Considerată un adevărat sex-simbol al Americii, Marilyn Monroe se numără printre cele mai cunoscute actriţe şi cântăreţe de la Hollywood. În ciuda unei vieţi tumultoase, a rămas până astăzi un etalon al frumuseţii. Deşi i se mai spunea şi „blonda prostuţă“, puţini ştiu că Marilyn era pasionată de lectură, având o bibliotecă ce însuma peste 400 de cărţi.

Grace Kelly


Despre Grace Kelly se poate spune că a avut toate motivele să fie fericită. A avut norocul să se nască într-o familie bogată, a fost înzestrată cu o frumuseţe răvăşitoare şi şi-a construit un stil vestimentar de o eleganţă rară. S-a făcut remarcată în cinematografie, fiind muza celebrului regizor Alfred Hitchcock. A fost aleasa prințului Rainier al III-lea de Monaco și i-a devenit soție. În timp ce conducea mașina, a suferit un atac cerebral mortal. Celebra casă de modă Hermes are un model de geantă care era preferatul prințesei – „Kelly bag“.

Brigitte Bardot


Franțuzoaica Brigitte Bardot – BB, cum era alintată – a sedus publicul în anii’60 și ’70 şi a devenit un sex-simbol mondial. Se spune că filmele în care juca făceau încasări mai mari decât uzinele Renault. În ciuda faimei, viața ei a fost presărat cu multe obstacole şi dezamăgiri. Bardot trecut prin numeroase depresii, a avut patru soţi, acelaşi număr de tentative de suicid, peste o sută de iubiţi şi o sarcină pe care nu şi-a dorit-o niciodată. De ani buni, se dedică protecției animalelor, prin fundația care îi poartă numele.

Prinţesa Diana


Cunoscută sub numele de Lady Di sau Prinţesa Inimilor, prinţesa Diana, fostă soție a prințului Charles, moștenitor al coroanei britanice, a rămas un simbol al eleganţei şi al feminităţii. În ciuda sfârşitului tragic într-un accident de maşină, Diana şi-a dedicat viaţa familiei, pasiunii pentru modă şi acţiunilor de caritate. Puţini ştiu că prinţesa și-a vândut o parte din rochiile sale pentru a-i ajuta pe bolnavii de SIDA și pe suferindele de cancer la sân.
 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "