Există cu adevărat magie neagră? 

India este o țară cunoscută nu numai pentru cultura sa, ci și pentru diferitele sale elemente, cum sunt păpușile voodoo și magia neagră. Dar știai că India nu este țara în care s-a practicat pentru prima dată Voodoo? Iată câteva lucruri interesante despre păpușa voodoo și magia neagră, care sunt mai puțin cunoscute:


Originea termenului „voodoo”

Voodoo este un derivat obținut din două religii: creștinismul și religiile africane din Yoruba și Fon. Potrivit istoricilor, africanii au fost forțați să se convertească la creștinism. Acești oameni au fost aduși ca sclavi în insulele americane. Pe de altă parte, când europenii au început să interacționeze cu aceștia, s-a format o legătură între aceste două religii, de unde s-a născut tendința Voodoo.

Voodoo și cultura indiană

Ai fi surprinsă să afli că voodoo și cultura indiană au o mare asemănare. Potrivit cercetătorilor, ambele au aceiași zei cu aceleași funcții. În afară de aceasta, ambele culturi cred, de asemenea, într-o putere universală supremă.

Magia folosită în voodoo

Deoarece cultura voodoo este derivată din religiile antice din Africa, oamenii care o practicau erau credincioși fermi ai Magiei Negre. Când religiile au fost adunate în cultura Voodoo, practica magiei negre a fost introdusă și în noua religie.

Magia păpușilor voodoo

Magia este realizată în această cultură prin utilizarea "Magic Dolls". Se crede că prin aceste păpuși, un practician sau un expert poate da celeilalte persoane durere și chiar poate ucide victima!

Diferite ace folosite în magia cu păpuși voodoo

Știai că există tipuri diferite de ace care sunt folosite în magia Voodoo? Fiecare dintre ace este împins pentru o activitate separată. Fiecare ac colorat are o funcție diferită.

Cele șapte ace voodoo și energiile lor:

1. Roșu semnifică putere
2. Negru semnifică oprirea energiei negative
3. Alb semnifică pozitivitate
4. Albastru semnifică dragoste
5. Verde semnifică bani
6. Galben semnifică succes
7. Mov semnifică spiritualitate

Păpușile Voodoo te pot răni?

Păpușile voodoo pot fi folosite pentru a răni o persoană. Se crede că anumite vrăjitoare modelează propria păusă, iar păpușile trebuie să semene cu victimele într-o anumită formă. Păpușa este apoi străpunsă cu ace. Când practicianul face acest lucru, victima simte durere și efectele pot fi devastatoare pentru persoana respectivă. Partea care este străpunsă cu ac poate paraliza. În plus, se crede că răsucirea păpușii ar putea duce la moarte victimei!


Sursă+credit foto: www.boldsky.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "