Vrei un tatuaj? Uite ce trebuie să știi 

Foarte la modă în ultima perioadă este tatuajul. Numărul persoanelor care vor și își fac tatuaj a crescut; de la forme geometrice la cifre romane, suntem generația expresiei artistice pe pânză incompletă, care este corpul nostru. Fie că este o decizie luată pe loc, fie o dorință din timpul copilăriei, cu toții dorim să ne facem un tatuaj, nu-i așa?

Dar înainte de a lua decizia decisivă, iată câteva lucruri care te pot ajuta să-ți dai seama dacă ce faci este bine sau nu:

Dacă nu ești sigură că vrei un tatuaj, nu îl face

Pe lângă faptul că un tatuaj este permanent și poate fi foarte scump, el implică și un proces dureros.  Așadar, dacă ai vreo îndoială, oricât de mică, nu trebuie să ți-l faci. Decizia este a ta, dar să nu regreți apoi.

Mergi la un artist și la un salon renumit pentru tatuaje

Artistul care face tatuaje necesită multă pregătire și pricepere. Fiecare artist are propriul stil, dar important este ca tu să primești niște recenzii pozitive despre el și salon. El trebuie să fie suficient de bun pentru a-ți satisface așteptările.

Ai răbdare

Fii răbdătoare cu privire la tatuajul pe care vrei să ți-l faci. Gândește-te bine înainte de a face acest pas. Dacă crezi că a venit timpul să-ți faci mult doritul tatuaj, atunci fă-o. Foarte important este să fii extrem de sigură, pentru că odată ce acul a ajuns pe pielea ta, nu mai ai ce face.

Lasă-l pe artist să fie artist, dar nu ezita să intervii când crezi că ceva nu este așa cum ai vrut tu

Arată-i modelul tatuajului, dar artistul va decide dacă îl schimbă sau dacă ți-l face. Ai încredere în el, pentru că el este mai specializat de tine, a făcut aceste lucruri de mai multe ori și, de obicei, el știe ce arată bine și ce nu. Totuși, dacă schimbă ceva și nu-ți place să nu-ți fie frică să-i spui. Nu vrei ca el să modifice tatuajul atât de mult încât să nu mai reprezinte ceea ce ai vrut.

Curățenie și dezinfectare

Asigură-te că salonul de tatuaj este curat și sanitar. Cel mai rău lucru pe care îl poți obține este o infecție. Acele și alte instrumente folosite nu sunt lucruri de jucat. Ai grijă ca persoana care face tatuajul să folosească ace noi, curate, pe care nu le-a mai folosit. În plus, sunt oameni care pot fi alergici la vopseaua/cerneala folosită, așadar, ai grijă!


Credit foto: www.berlin.de


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "