Dragostea i-a determinat pe acești îndrăgostiți să-și pună pirostriile, în ciuda diferențelor de vârstă, de înălțime, în ciuda bolii. Nu le-a păsat de gura lumii!


Vârsta nu mai reprezintă demult un impediment în calea dragostei, dar când vine vorba de o diferență de 95 de anișori... parcă reînvie vechile prejudecăți. Un bărbat de 112 ani din Somalia și o tânără de 17 ani din același oraș - Galguduud - , și-au unit destinele. El ar fi putut cu ușurință să îi fie bunic sau străbunic, dar a ales să-i fie soț.

S-au cunoscut pe internet, nimic neobișnuit până acum. Interesant și bizar a fost că el și ea aveau același nume și prenume: Kelly Hildebrandt! S-au plăcut și s-au luat, iar tânăra n-a mai fost nevoită să își schimbe numele în urma măritișului. Degeaba însă, fiindcă însurățeii americani omonimi au divorțat după trei ani de căsnicie.

Cea mai lungă căsnicie a doborât, clar, un record. Ne-am bucura să mai fie și altele, dar știm cu siguranță că a existat una care a atins nici mai mult, nici mai puțin de 87 de ani. Da, pare desprins din povești cu Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene! Cuplul din India spune că respectul, toleranța și activitățile împreună i-a ținut aproape atât de mult timp.

Cel mai tânăr cuplu din lume are o poveste înduioșătoare. Fiecare fetiță visează la ziua nunții sale, în care va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru americanca Jayla Cooper, visul frumos s-a spulberat la vârsta de 9 ani, când a fost diagnosticată cu leucemie. De aceea, s-a căsătorit cu cel mai bun al său prieten al ei, mai mic cu 2 ani ca ea. Mariajul lor s-a terminat la câteva luni distanță, când Jayla s-a stins din viață.

Se zice că esențele tari se păstrează în sticluțe mici. O pereche de îndrăgostiți din India confirmă această vorbă: se înțeleg perfect și nu măsoară, împreună, mai mult de 150 de cm. Cei doi au crezut că înălțimea îi va împiedica să își găsească jumătatea, dar soarta a avut alte planuri.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "