Cele mai sinistre 5 locuri din lume 

Dacă îți plac filmele de groază, cu siguranță nu te vei speria când vei ajunge în cele mai sinistre locuri din lume. Poate nu știai, dar există câteva locuri considerate destul de terifiante și misterioase, pe care foarte puțini oameni își doresc să le viziteze după ce află de ele.


Iată care sunt cele mai sinistre locuri din întreaga lume:

Insula păpușilor (Ciudat de Mexico, Mexic)


Potrivit legendei, în apele care înconjoară insula s-a înecat o fetiță. Mai târziu, tatăl ei a găsit o păpușă în apropiere de locul în care a avut loc tragedia. Din acel moment el a susținut că trupul fetiței sale s-a transformat într-o păpușă, așa că el a atârnat-o de un copac. Tatăl a început să adune păpuși abandonate și să le ducă pe insulă. În cele din urmă, chiar și-a părăsit familia pentru a locui în acel loc bântuit de păpuși cu ochi sticloși.  

Catacombele din Capucin (Palermo, Italia)


În interiorul catacombelor se află rămășițele a peste 8.000 de persoane din secolele XVIII și XIX. Un scriitor faimos, Guy de Maupassant, a scris: ”Craniile lor arată groaznic, gurile par să vorbească, fețe contorizate par a fi inexprimabile, nesuportabile și teribil de grețoase”. Aveți grijă să nu vă pierdeți în catacombe – un copil s-a pierdut și a fost descoperit într-o stare groaznică și a trebuie să primească ajutor psihologic.

Parcul tematic Haw Par Villa (Singapore)


Acest parc tematic este opusul complet al Disneyland-ului. Uită-te la cele zece cercuri ale iadului și apoi la ce vezi! Afișele înșelătoare sunt, pur și simplu, o modalitate de a învăța copiii mici despre moralitate. Intrarea este gratuită și nu toate sculpturile sunt atât de înfricoșătoare. Așadar, în general, fii pregătită - mitologia poate fi foarte surprinzătoare.

Satul păpușilor "vii" (Nagoro, Japonia)


Ayano Tsukimi a decis să facă replici de păpuși ale oamenilor din sat. Aceste figuri extraordinare îi reprezintă pe toți: pescarii de pe malul râului, elevii și profesorii din sălile de clasă, cuplurile vechi care stau pe bancă. În total, satul conține aproximativ 350 de păpuși, în timp ce locuitorii săi se ridică la doar 37. Singurul dezavantaj al acestor replici este că nu sunt în viață în întregime.

Sicrie agățate (Sagada, Filipine)


Locuitorii de aici nu pun sicriele în pământ, ci le atârnă de stânci. Pentru a fi eligibili pentru acest tip de înmormântare, ei trebuie să îndeplinească mai multe condiții. De exemplu, o persoană trebuie să se căsătorească și să aibă nepoți. În plus, se crede că cu cât sicriul este mai sus pus, cu atât sufletul celui decedat este mai aproape de cer.


Credite foto: www.artmajeur.com; www.traveltipy.com; www.buddha.id; www.shikokutours.com; www.tripadvisor.com; www.brightside.me


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "