Persoanele care întârzie trăiesc mai mult 

Potrivit studiilor realizate pe acest subiect, oamenii care nu ajung niciodată la timp au o durată de viață mai lungă și se bucură de succes. Iată cum se explică acest lucru!

Mai puțin stres, mai mulți ani de viață

S-a constatat că persoanele care au obiceiul de a întârzia des la întâlniri nu-și fac procese prea mari de conștiință. Ele reușesc să se comporte firesc, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Stresul nu face casă bună cu longevitatea, de aceea, a privi lucrurile cu detașare, te ajută trăiești mai mult și mai bine.

Debordează de optimism

Cele pentru care noțiunea de punctualitate este total străină, au un mod mai optimist, uneori chiar nerealist de a privi lucrurile. Chiar dacă văd că lucrurile nu au ieșit așa cum le programaseră inițial și poate au ratat o întâlnire importantă din această cauză, se raportează doar la partea pozitivă a lucrurilor, pe care o găsesc întotdeauna.

Sunt atemporale

Potrivit unui studiu condus de psihologul Jeff Conte, persoanele care întârzie se încadrează în catergoria celor care sunt relaxate și creative. De cele mai multe ori, nici măcar nu au noțiunea timpului. Ele chiar cred că pot merge la alergat, pot duce hainele la curățat, pot face piața și pot găti într-o singură oră, crezând că totul e posibil.

Absorbite de ceea ce fac

Gândește-te la prietena ta cea mai bună care întârzie mereu. Obișnuiește să socializeze cu multe persoane și să facă mai multe lucruri în același timp, ba chiar să aibă o mulțime de hobby-uri? Atunci este foarte posibil ca acestea să fie cauzele pentru care nu ajunge la timp.

Mai ferite de bolile de inimă

Potrivit cardiologilor, persoanele care întâzie au mai puține șanse să dezolte boli de inimă de-a lungul vieții. Aceștia au constatat că una din principalele cauze ale afecțiunilor cardiovasculare este nivelul crescut al stresului. De aceea, mai puține griji te vor ajuta să îți menții atât tonusul fizic, cât și cel psihic.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "