Talismane norocoase pe care să le porţi zilnic 

Dacă eşti o fire superstiţioasă şi nu pleci din casă până nu porţi ceva roşu cu tine, atunci vei fi surprinsă să afli care sunt cele mai în vogă  talismane norocoase, pe care le poţi purta zi de zi. Inspiră-te din următoarele idei şi vezi ce ţi se potriveşte.

Inelul cu trifoi cu patru foi


Se crede că în Irlanda cresc cei mai mulţi trifoi cu patru foi, de aici şi expresia de noroc irlandez. Dacă eşti adepta acestui tip de talisman, poartă-l pe un inel auriu, care e de ceva vreme în tendinţe. Se spune că el a fost descoperit de Sfântul Patrick, patronul poporului irlandez şi dacă îl porţi zi de zi, îţi va aduce noroc şi prosperitate.

Elefantul de argint


Cu siguranţă te vei îndrăgosti pe loc de o brăţară cu elefant de argint, o figurină pe cât de copilăroasă, pe atât de şic. Figurina Feng Shui este aducătoare de noroc, îţi sporeşte capacităţile intuitive şi îţi conferă o stare de bine. O poţi purta zi de zi, la ţinute atât elegante, cât şi casual.

Ochiul magic


Un pandantiv cu ochiul magic va atrage toate privirile şi te va feri de deochi. Potrivit culturii turceşti, ochiul magic îţi purifică sufletul şi veghează asupra ta, oriunde ai fi. Este un talisman puternic, în nuanţe de albastru, care simbolizează măreţia şi infintul.

Buburuza colorată


Dacă ai o brăţară preferată şi nu vrei să renunţi la ea, adaugă-i un talisman în formă de buburuză, care se crede că este potrivită pentru a încerca să atragi dragostea de partea ta. Se spune că buburuza simbolizează iubirea şi fericirea, motiv pentru care nu ar strica să o porţi cât mai des. Poate îţi vei găsi jumătatea mai repede decât crezi.

Pisica norocoasă


Îţi plac la nebunie pisicile? E un motiv suficient pentru a le purta cu tine tot timpul. Dacă eşti o fire jovială şi vrei să împrumuţi din energia şi versatilitatea pisicilor, alege un talisman norocos, pe care să îl porţi pe un lănţişor. Va da un aer proaspăt ţinutei tale şi cu ajutorul său vei atrage atenţia de îndată.

Şarpele, un simbol controversat


Deşi se spune că şarpele este simbolul răului şi are puteri malefice, dacă ai un caracter puternic şi combativ, alege să porţi cu încreere un talisman în forma acestei reptile. Îl poţi înfăşura în jurul gâtului şi se potriveşte atât cu o rochie elegantă, de seară, cât şi cu un tricou pe timp de zi. În trecut, şarpele era considerat un simbol al înţelepciunii deoarece îl ajută pe om să se cunoască mai bine şi să persevereze.

Sursă foto: www.dogpawscatclaws.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "