Deserturi

Tort rapid cu căpșuni

Tort rapid cu căpșuni

Cine poate rezista tentației unui tort delicios cu căpșuni? Se prepară rapid și nu va rezista cu siguranță prea mult timp în farfurii.

Citește tot
Negresă cu dovlecei

Negresă cu dovlecei

Deși noi le folosim cu precădere în preparatele sărate, fie pentru aperitiv, fie pentru felul principal, legumele dau savoare și deserturilor. Două bine cunoscute deserturi cu legume sunt prăjitura cu morcovi și cremă de brânză și plăcinta cu dovleac. Dacă le-ai încercat deja, îţi propunem o reţetă inedită de negresă cu dovlecei! Află cum se prepară!

Citește tot
Plăcintă cu nuci

Plăcintă cu nuci

Ai poftă de ceva dulce și nu știi ce rețetă să prepari? Noi îți propunem cea mai savuroasă rețetă de prăjitură cu nuci, foarte simplu de făcut. 

Citește tot
Chec cu banane

Chec cu banane

Când ai puțin timp liber, prepară această rețetă împreună cu cei dragi. Va fi amuzant și, la final, efortul fiecăruia va fi răsplătit cu o felie delicioasă de chec.

Citește tot
Tort cu bezea și ciocolată

Tort cu bezea și ciocolată

Prăjitura Pavlova se prepară din blaturi suprapuse de bezea, peste care se adaugă frișcă și fructe. Desertul a fost creat în onoarea balerinei ruse Anna Pavlova, în timpul turneelor din Australia și Noua Zeelandă din anii 1920. Iată o reţetă rapidă şi gustoasă, care îţi va încânta papilele gustative.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

De ce e bine să folosești balsam de buze-nr.16(494)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "