Cheesecake cu piersici, desertul complet



 

Cheesecake-ul este prăjitura ideală când ţi-e poftă de ceva dulce! Îţi propunem o reţetă inedită, cu piersici, de încercat în zilele de weekend!

Ai nevoie de

Pentru aluat

150 g făină
1 linguriță zahăr
1 praf sare
1 lingură apă rece
1 ou
90 g unt

Pentru umplutură

500 g brânză de vaci
4-5 linguri smântână
4-5 ouă
200 g zahăr
40 g făină
1 plic zahăr vanilat
2-3 piersici, din compot

Mod de preparare


Pentru aluat, omogenizezi făina cu zahărul, sarea, apa rece, oul și untul. Frămânți și pui la frigider aluatul cel puțin 2 ore. Întinzi aluatul potrivit de gros, îl așezi într-o formă termorezistentă, tapetată. Îl înțepi din loc în loc. Pentru umplutură, amesteci brânza cu smântâna, ouăle, zahărul şi făina, iar la final adaugi zahărul vanilat. Răstorni umplutura peste aluat. Deasupra așezi jumătăți de piersici bine scurse. Dai tava la cuptor până se rumeneşte uşor.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

5 idei de machiaj pentru vară-nr. 20(498)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei             

12 luni - 91 lei

" "