Cum se face prăjitura armenească Mikado



 
Bucătăresele din Armenia sunt maestre în arta culinară. Un exemplu este prăjitura Mikado, cu foi fragede și cremă fină. Iată cât de simplu se prepară!

De ce ai nevoie pentru prăjitura armenească Mikado

 

Pentru foi

 
600 g făină
 
125 g unt
 
100 ml iaurt
 
100 g zahăr
 
1 ou
 
apă minerală
 
 
1 lingură bicarbonat
 
1 lingură oțet
 
sare
 

Pentru cremă

 
1 tabletă ciocolată neagră
 
200 g unt
 
200 ml lapte condensat
 
nucă de cocos,pentru decor
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei