Cupcakes cu portocale și frosting de brânză 

Dacă ești în căutarea unui desert de iarnă, ai nimerit bine! Avem pentru tine o rețetă delicios de dulce și aromată. Secretul stă în ingredientele de iarnă: portocale zemoase și aromate! Azi vei învăța cum să faci cupcakes cu portocale și frosting de brânză.

Cupcakes cu portocale și frosting de brânză

Ingrediente cupcakes cu portocale:

Faina 250 g

Zahar 160 g

Oua 2 medii

Unt 80 g

Portocale 160 ml suc proaspat stors

Portocale coaja rasa de la un fruct

Praf de copt 1 plic

Ingrediente frosting de brânză:

Unt 80 g

Zahar pudra 100 g

Branza tartinabila 200 g

Învață să faci și o Key lime pie delicioasa!

Preparare cupcakes cu portocale:

Se stoarce sucul din portocale dupa ce s-a spalat bine ceara de pe coajă. Puteți folosi portocale normale sau portocale roșii. La final, gustați sucul. Trebuie să fie mai mult dulce, decât acrișor.

Se amestecă, cu un mixer, untul și zahărul într-un vad. Când amestecul este cremos, se adaugă ouăle și se amestecă din nou.

Se adaugă sucul de portocale și coaja (dacă doriți). Se amestecă bine, se presară făina și praful de copt, se amestecă bine până când toate ingredientele sunt omogenizate.

Se pune hârtie în tava pentru cupcakes. Se pune compoziție în fiecare hârtie, cu o lingură. Umpleți 3/4 din formă. Apoi tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 15-20 minute.

Când cupcakes sunt aurii, se scot din cuptor. Se lasă la răcit și se prepară frostingul.

Se pune zahărul pudră într-un vas, alături de untul la temperatura camerei. Se amestecă bine de tot până când aveți o compoziție cremoasă. Se adaugă crema de brânză și se amestecă bine de tot.

După ce ați făcut frostingul, puneți cremă într-un poș și decorați fiecare cupcake în parte. Puteți orna cu bucăți mici de fructe sau cu ciocolată rasă.

Sursa: bucatariaramonei.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "