Fursecuri cu gem. Rețetă rapidă și ușoară



 

Surprinde-i pe cei dragi cu un desert pe care-l poți pregăti în doar 15 minute!

Ai nevoie de

-200 g unt

-3 linguri zahăr pudră

-1 albuş

-500 g făină

-gem,după preferință

Mod de preparare

Mixezi untul,ţinut la temperatura camerei,cu zahărul pudră până se omogenizează. Adaugi albuşul şi continui să mixezi. Torni făina şi frămânţi un aluat elastic,care nu se lipeşte de mâini. Întinzi aluatul pe masa tapetată cu făină şi-l decupezi în diferite forme. Le pui într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit,cam 15 minute. După ce s-au răcit,le lipeşti cu gem. Le decorezi după imaginație.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Păpușa Barbie, mai mult decât o jucarie - nr. 25 (451)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei

12 luni - 69 lei