Tartă cu fructe, rețeta pas cu pas



 

Un desert savuros, preparat dintr-o combinație rafinată de brânză, lămâie și fructe!

Ai nevoie de

Pentru aluat:

100 g unt
2 linguri de zahăr brun
1 gălbenuș
250 g făină
1 praf de sare

Pentru cremă

200 g brânză de vaci scursă
5 linguri zahăr
1 lămâie
5 gălbenușuri
100 g căpșuni
100 g fructe de pădure
zahăr pudră, opțional
frunze de busuioc, opțional

Pasul 1 

Pentru aluat, freci untul cu zahărul până când acesta din urmă se topește. Adaugi oul, făina, sarea și frămânți. Dai aluatul 30 de minute la frigider, îl scoți, îl întinzi cu sucitorul și îl așezi într-o tavă tapetată, cu pereții rotunzi, inclusiv pe margini.

Pasul 2

Prepari crema, amestecând brânza cu zahărul și cu gălbenușurile până când devine omogenă. Încorporezi în compoziție zeama de lămâie împreună cu coaja rasă și mixezi.

Pasul 3 

Încingi cuptorul. Răstorni crema în aluatul de tartă și o nivelezi cu ajutorul unei spatule.

Pasul 4 

Dai tarta la cuptor 15 minute, apoi o scoți, presari fructele și o introduci din nou la cuptor, încă un sfert de oră. Când este gata, o lași să se răcească și o dai la frigider până în momentul servirii. O decorezi, dacă vrei, cu zahăr pudră și cu frunze de busuioc.




S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

5 idei de machiaj pentru vară-nr. 20(498)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei             

12 luni - 91 lei

" "