Tartă cu strat dublu de ciocolată și pere



 

Un desert extrem de delicios, tarta cu ciocolată și pere te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

Pentru crustă 

225 g făină

25 g pudră de cacao

125 g unt, cubulețe

85 g zahăr

1 ou

Pentru aluat 

45 g unt, la temperatura camerei

90 g zahăr

1 ou

1 ½ linguriță praf de copt

90 g făină

Pentru cremă 

90 g ciocolată neagră, bucățele

90 g ciocolată cu lapte, bucățele

180 ml smântână pentru gătit

Pentru decor 

3 pere, curățate și feliate

50 g alune sau nuci macadamia

gem de caise, opțional

Vezi cum se prepară tarta pe clickpoftabuna.ro.

Sursa foto: welladjusted.co

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "