5 trucuri care te ajută să slăbești 

Aproximativ 68% dintre femei cred ca voința este cel mai important factor care le ajută să dea jos kilogramele în plus, potrivit unui raport realizat de Institutul de Educație și Sănătate din Statele Unite ale Americii.

Dar pentru a slăbi nu te ajută doar voința. Iată la ce trucuri să apelezi pentru a scăpa de kilogrameleîn plus.

Evită produsele nesănătoase

Un studiu recent realizat de Universitatea St. Bonaventure din New York,a constatat că,dacă nu te grăbești să mănânci un anumit produs,vei mânca mai puțin din el,chiar dacă este alimental tău preferat. Dacă ai în casă produse nesănătoase pune-le într-un dulap mare,să nu se vadă. În acest fel,vei mânca mult mai puțin din aceste preparte.

Taie alimentele în bucăți mici

Acest mic truc te va ajuta să mănânci mai puțin,dar în același timp să te simți sătulă,potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona. Tăierea alimentelor în bucăți mai mici,face ca acestea să pară mai mari în ansamblu. Acest truc se aplică fripturilor sau sandvișurilor.

Nu uita de micul dejun

Consumă micul dejun în fiecare zi,deoarece aceasta menține nivelul zaharului din sânge sub control. În felul acesta nu vei fi tentată să mănânci mai mult în timpul celorlalte mese.

Consumă porții mici

Porțiile mici de mâncare,puse în farfurii mici,te vor face să crezi că mănânci mai mult! Potrivit unei cercetări realizate de Universitatea Cornell,oamenii care consumă alimente de pe farfurii mici cred că mănâncă cu aproximativ 18% mai multe alimente decât sunt în realitate.

Fii înconjurată de gustări sănătoase

Oriunde te duci,ar trebui să ai la îndemână gustări sănătoase tot timpul. În acest fel le vei consuma și nu vei fi tentată să apelezi la produsele nesănătoase.


Citește și:

Dieta cu roşii:scapi de 2 kilograme în 3 zile

Dieta potrivită,în funcție de zodie


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "