8 metode de a accelera arderile 

Procesul de ardere al metabolismul este constant afectat de dietă. Un program de masă haotic și o alimentație nepotrivită îl pot încetini foarte mult.

Potrivit revistei Shape,există câteva trucuri pentru a-ți ajuta organismul să ardă caloriile cu o viteză mai mare.
 
1. Proteinele
 
Deoarece proteina are efect termic,corpul tău va arde mai multe calorii încercând să o digere. Amanda Carlson-Phillips,vicepreședinte al nutriției și cercetării la Core Performance,recomandă o sursă de proteine în fiecare masă.
 
2. Ceaiul verde
 
Stai departe de sucuri sau băuturi alcoolice. Nu numai că vor provoca o senzație de balonare,dar te vor face să te simți obosită și îți vor încetini metabolismul. Carlson-phillips afirmă că „trei căni de ceai verde pe zi pot accelera arderile cu până la 10%”.
 
3. Aparatele de la sală
 
Angela Corcoran,directorul educației la Cybex Research Institute,sfătuiește femeile să se ducă regulat la sală și să profite din plin de aparatele de fitness. Acestea de ajută la tonifierea mușchilor și accelerarea arderilor. Cere-i instructorului să te ajute să dezvolți un program fitness propriu.
 
4. Somonul
 
Somonul este principala sursă de omega-3,fiind plin de proteine și grăsimi sănătoase. Nu numai că vei arde grăsimile mult mai ușor,dar omega-3 din somon îți va regla metabolismul și va încetini digestia,astfel încât senzația de foame va dispărea pentru o perioadă mai mare de timp.
 
5. Uleiul de măsline
 
Oricât de greu ar fi de crezut,unele uleiuri beneficiază pierderea în greutate. Uleiul de măsline este o grăsime sănătoasă,care accelerează organismul și te ajută să arzi mai multe grăsimi.
 
6. Detoxifierea organismului
 
O detoxifiere este o metodă eficientă de a elimina toxinele pentru a accelera arderile și a asigura o stare generală de bine. Trebuie doar să ai grijă la dietele drastice,care pot face mai mult rău decât bine.
 
Mai citeşte şi:
 
 
7. Lichidele
 
Apa este extrem de benefică organismului,precum sunt și alte băuturi sănătoase. Bea multe lichide. Un organism deshidratat va încetini metabolismul și va spori senzația de foame și apatie. Pentru a spori beneficiile apei,adaugă o felie de lămâie în paharul cu apă. Lămâia conține enzime digestive și fibre,asigurând o bună funcționare a metabolismului și a sistemului digestiv.
 
8. Mesele mici și dese
 
Mănâncă porții mici,de multe ori pe zi. Sunt recomandate cel puțin trei sau patru mese pe zi pentru a accelera arderile din organism.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei