A mâncat carne după 4 ani de dietă vegetariană, iar rezultatul este uluitor. Ce s-a întâmplat cu corpul ei 

Kasumi Kriss, o bloggeriță din Olanda, a reînceput să consume carne după ce timp de 4 ani a ținut o dietă vegetariană, iar rezultatele sunt uluitoare. După doar 3 sătpămâni, corpul ei s-a transformat total.

Kasumi a decis să încerce dieta vegetariană din motive de sănătate, iar pentru o perioadă de timp lucrurile au funcționat perfect. A scăpat de coșuri și de acnee și era plină de energie. Dar s-a confruntat și cu câteva probleme digestive.  


După 2 ani însă, alimentele pe care le consuma păreau să se fi întors impotriva ei. A început să se confrunte, din nou, cu acneea și pielea iritată, iar părul și unghiile au devenit mult mai fragile. 

În această perioadă, Kasumi a făcut și un mic experiment. Și-a permis să consume din când în când un ou fiert, iar efectele au depășit toate așteptările: a renunțat la gândurile negative timp de 3 zile, iar starea sa de spirit s-a îmbunătățit.  


La scurt timp însă, a decis să renunțe complet la dieta vegetariană și și-a schimbat obiceiurile alimentare. După doar 3 săptămâni, rezultatele au fost surprinzătoare: "Pielea mea a devenit mai fermă, însă principalul beneficiu este că nu mă mai simt fără viață". 


Sursă: brightside.me

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "