A slăbit 30 de kilograme și dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată 

O australiancă în vârstă de 53 de ani, make-up artist, a reușit să slăbească 30 de kilograme în 30 de săptămâni și dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată.


 Bernadette Fisers și-a construit singură dieta, bazându-se pe sfaturile primite de la modele și vedete de vârf cu care a lucrat de-a lungul timpului.  

După ce a reușit să dea jos spectaculos 30 de kilograme, aceasta susține că dieta nu a avut un impact pozitiv doar asupra corpulu,i ci și asupra aspectului pielii sale: "Arăt de parcă am întors timpul în urmă cu 15 ani". 

Aceasta a dezvăluit că singura modalitate de a slăbi și de a avea corpul dorit este să urmezi regulile de bază ale nutriției și că, mai presus de toate, consumul de alimente întregi este o necesitate. 

Acest lucru înseamnă renunțarea la toare alimentele care sunt prea mult procesate, adică trebuie consumate în mare parte "acele alimente care nu au nevoie de etichetă, precum fructele, legumele sau peștele".  


Când vine vorba despre proteine, o componentă esențială pentru orice alimentație sănătoasă, ea a ales carnea roșie, o dată pe săptămână, alături de pui și pește, lângă care a servit legume proaspete sau gătite la abur.  

Pastele, pâinea și carbohidrații sunt permise doar în cantități limitate.   Nu a renunțat nici la grăsimile bune, precum cele ce se găsesc în somon, sardine, avocado sau nuci.   Totodată, recomandă ceaiul verde.  

Un ultim sfat pentru cei care vor să slăbească este să nu mai mănânce după ora 19.00 și nici înainte de 10 dimineața. 


Sursă: dailymail.co.uk

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "