Adevărul din spatele curei de slăbire cu struguri 

Plini de antioxidanți, vitamine și minerele, strugurii îți întăresc imunitatea și-ți mențin silueta. Extrem de delicioși indiferent de soiul lor, cura de slăbire cu struguri pare să fie pe placul iubitorilor de fructe.

Principala substanță activă, benefică organismului uman, resveratrolul se găsește din belșug mai ales în strugurii închiși la culoare.

Din acest motiv este indicat a se servi un pahar de vin la masă, o parte din această substanță activă ajunge și în vin, fiind benefic atât timp cât este consumat cu moderație. 

Plini de antioxidanți 

Resveratrolul declanșează producerea unui hormon responsabil cu protejarea vaselor sangvine de eventualele inflamații, asigurând protecție organismului în felul acesta de anumite afecțiuni precum ateroscleroza, accidentele cardiovasculare sau infarct.

Consumul de struguri este recomandat și în caz de anemie, reumatism, afecțiuni hepatice, renale sau chiar de nutriție, deoarece debordă de vitamine. 

Cura cu struguri accelerează metabolismul 

Prin simplul fapt că toată gama de vitamine și minerale întăresc imunitatea și eliberează organismul de toxine, cura cu struguri ajută la pierderea surplusului de kilograme și este un tratament ideal în caz că suferi de constipație, un nivel crescut al colesterolului în sânge, obezitate sau reumatism.

Practic, îmbini utilul cu plăcutul, te hrănești, te îngrijești și te bucuri de sănătate cu gustul dulce parfumat al strugurilor.

Află cum se ține cura cu struguri pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: timefornaturalhealth.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "