Băutura care te ajută să slăbești 

Tot încerci să slăbești, dar indiferent de ce faci nu vezi nicio îmbunătățire? Încearcă o băutură care, pe lângă faptul că te ajută să scapi de nesuferitele kilograme, poate reduce nivelul colesterolului.

 

De ce ingrediente ai nevoie

 

Bogat în antioxidanți,inclusiv vitamina C și flavonoide,antioxidanții care se găsesc în compoziția pătrunjelului protejează organismul de radicalii liberi care pot cauza cancer. Studiile de laborator au demonstrat că flavonoidele suprimă creșterea tumorilor și sunt antiinflamatoare. De asemenea,s-a demonstrat că pătrunjelul reduce nvelul de colesterol „rău“.

Următorul ingredient de care ai nevoie este lămâia. Sucul de lămâie conține ioni încărcați negativ. Aceștia îți dau energia de care ai nevoie,pentru a rămâne activă întreaga zi. Mai mult,lămâia ajută la pierderea în greutate.

Chiar și în doze mici,bicarbonatul de sodiu oferă beneficii semnificative organismului. Multe studii au arătat că introducerea unor substanțe alcaline în dietă poate ajuta în eliminarea excesului de grăsime,din zona abdomenului și a coapselor. Bicarbonatul de sodiu poate,de asemenea,să scadă nivelul de colesterol.

 

Cum se prepară băutura

 

Ai nevoie de:3 lămâi,2 legături de pătrunjel,1 lingură de bicarbonat de sodiu și doi litri de apă.

Curăță lămâile cu o parte din bicarbonatul de sodiu,după care lasă-le la înmuiat o oră într-un vas cu apă,în care ai pus restul de bicarbonat de sodiu. După aceea,taie mărunt lămâile și pătrunjelul și pune-le într-un vas,în care ai turnat 2 litri de apă. Lasă recipientul pe foc,3 ore,sau până când cantitatea de apă a scăzut până la jumătate. După ce amestecul s-a răcit,strecoară și depozitează lichidul într-un recipient de sticlă. Băutura trebuie să stea în frigider peste noapte,înainte de a lua prima doză,dimineața,cu 30 de minute de micul dejun. Urmează procedeul în fiecare dimineață.

Atenție!
Ține cont că această băutură este bogată în vitamina K,care poate afecta coagularea sângelui. Discută cu medicul înainte de a apela la acest remediu.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "