Care sunt soluțiile la care poți apela când te decizi că e timpul să dai jos câteva kilograme? 

Pentru orice femeie este important să se simtă bine în pielea ei, iar multe prin „a se simți bine” înțeleg a avea o siluetă dacă nu perfectă, măcar pe aproape. 

Acesta este și motivul pentru care industria produselor pentru slăbit se bucură de o atât de mare dezvoltare în ultima perioadă,fiecare dintre reprezentantele sexului frumos căutând metode eficiente pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus.

Ce fac cele mai multe femei atunci când încep procesul de slabire? Caută să vadă care sunt cele mai bune diete,precum și care sunt cele mai eficiente produse care sunt capabile să le ofere un boost atunci când vine vorba de arderea grăsimilor.

Ce recomandă nutriționiștii? Adoptarea unei diete cât mai sănătoase și mai diversificată,astfel încât organismul nostru să nu fie privat de substanțele nutritive atât de necesare lui. De asemenea,trebuie făcut în așa fel încât să nu "sărim calul" și să nu mai obținem deficitul caloric necesar pentru slăbire (despre care o să afli mai multe detalii în rândurile următoare.

Alege niște produse pentru slăbit naturale,care să stimuleze arderea grăsimii

Prin produse de slăbit se face referire la acele pastile în compoziția cărora se află ingrediente naturale care stimulează metabolismul și ajută organismul să ardă mai multe grăsimi decât în mod normal. Cei care optează să apeleze la astfel de pastile pentru slăbit trebuie să știe că este necesară o documentare destul de temeinică înainte de a scoate banii din buzunar și înainte de a le folosi,astfel încât să aibă siguranță că ele sunt sigure.

Exact. Nu toate produsele aflate în comerț sunt sănătoase,motiv pentru care este bine să citesti sfaturi ale celor care sunt în măsură să le ofere (pentru început,vezi ce poti alege dintre aceste pastile de slăbit sănătoase și eficiente). De obicei atenția ta trebuie să fie îndreptată către ingredientele aflate în compoziția lor,precum și spre părerile specialiștilor.

Încearcă să obții un deficit caloric,combinând dieta cu antrenamantele intense

Slăbirea este practic sinonimă cu deficitul caloric,acesta fiind absolut necesar pentru a putea avea rezultate. Cel mai bun mod prin care îl poți obține este reprezentat de combinarea unei diete sănătoase cu exercițiile fizice,cele din urmă având ca principal rol arderea unui număr mai mare de calorii decât atunci când avem o viață sedentară.

Legat de excercițiile fizice,trebuie precizat că se recomandă combinarea antrenamentului aerob cu cel anaerob. Primul ajută la arderea caloriilor și implicit a grăsimii,iar cel din urmă ne ajută să ne dezvoltăm forța și masa musculară. Se știe foarte bine că o masă musculară bine dezvoltată înseamnă și un consum caloric mai ridicat. În plus,o să arăți și mult mai bine.

Consumă alimente sănătoase și prietenoase cu silueta

Consumul zilnic de fructe și legume ar trebui să reprezinte o regulă de bază a oricărei alimentații,nu doar a celui care își dorește să slăbească,iar asta pentru că ne ajută să fim mai energiți și mai sănătoși. Trebuie ținut de asemenea minte un lucru esențial:diversitatea este cuvântul de ordine,după cum s-a spus de nenumărate ori pe site-ul solutiidetop.ro,pe care ți-l recomandăm. Astfel asigurăm corpului nostru toate substanțele nutritive de care are nevoie.

Atunci când vrei să câștigi lupta cu kilogramele,un consum mai ridicat de proteine te poate ajuta enorm de mult,ele contribuind și în dezvoltarea masei musculare. În plus,alimentele bogate în proteine vor determina corpul să ardă mai multe calorii atunci când sunt digerate (potrivit studiilor,procentul este de+30% în plus față de digestia carbohidraților și a grăsimilor).

Pieptul de pui este una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de alimente bogate în proteine,iar tot în această categorie mai putem include și oul,care conține albumina,ea fiind cea mai importantă proteină pentru dezvoltarea masei musculare,peștele și lactatele. Carnea de vită poate fi și ea un bun aliat în procesul de slăbire,mai ales că există anumite studii care au demonstrat că introducerea sa în alimentație a ajutat la slăbirea a câtorva kilograme în comparație cu cei care o excludeau.

Consumă multă apă

O hidratare corectă este absolut necesară în timpul slăbirii,mai ales atunci când apelăm la niște antrenamente mai intense. Pot fi găsite pe internet și numeroase cure cu apă,care promite că ajută la un plus de ajutor în lupta cu kilogramele. O modalitate prin care apa te poate ajuta să slăbești este consumarea sa cu lămâie,prin acest mod fiind accelerat procesul de ardere a grasimilor (de exemplu poți consuma înainte de masă,cu aproximativ 30 de minute,o cană de apă caldă cu lămâie).

* Conținut sponsorizat 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei